Sveikos, Šiandien buvau pas gine (pirmas apsilankymas) sakė viskas tvarkoi, isitvirtines🥰🥰 Kaip jums? Kaip savijauta?

Andži01 parašė:
Sveikos, Šiandien buvau pas gine (pirmas apsilankymas) sakė viskas tvarkoi, isitvirtines🥰🥰 Kaip jums? Kaip savijauta?
Sveikinu. Kaip matau Jums 5 savaitės ir jau matėsi burbuliukas? Puiku aš dar laukiu tyrimo atsakymo ir vasario 8 d bus susitikimas tikiuos tyrimas parodys nes testas rodo o nieko nematė echo 🙄 tai biškuti nerimo yra
SauleDanguje parašė:
Merginos, o kaip jums su krūtine? Man buvo sujautrėjusi, pabrinkusi. Šįryt prabudau, apsičiuopiau, kad pasidarė gerokai minkštesnė ir visai nejautri. Stresas, negal…
Man rytais irgi atrodo mažiau jautri, o vėliau vėl pasunkėja. Speneliai visada jautrūs.
Man nuo septintos savaitės dingo prieš tai buvęs silpnas pykinimas, noras miegot jau 10 val. ryto ir temperatūros pakilimai iki 37,4. Galvoju, kad jau suvisam, nes su pirmu vaiku irgi nuo tokio pat laiko gyvenau kaip niekur nieko. Bet krūtinė akivaizdžiai padidėjusi ir jaučiu silpnus pamaudimus - žodžiu, jaučiuosi nėščia
Lėja12 parašė:
Na va nors ir planavau pirmam vizitui pas ginekologę registruotis tik esant 8sav nėštumui, planai kiek kitaip susidėliojo ir teko ankščiau kreiptis ir jau ryt turiu…
Aš taipat žadėjau tik 8 sav eiti bet va nuėjau šiandienai, ir ištikro pačiai ramiau.
Margo1 parašė:
Sveikinu. Kaip matau Jums 5 savaitės ir jau matėsi burbuliukas? Puiku aš dar laukiu tyrimo atsakymo ir vasario 8 d bus susitikimas tikiuos tyrimas parodys nes testa…
Echo nedarė, Liepė dabar Vasario 11d ateiti. Dabar patvirtino kad tra neštumas tikrai nes buvau abėjonese.
Andži01 parašė:
Echo nedarė, Liepė dabar Vasario 11d ateiti. Dabar patvirtino kad tra neštumas tikrai nes buvau abėjonese.
Nesupratau, tai jei jums echo nedarė tai kaip patvirtino nėštumą? 🤔
Avonuke parašė:
Nesupratau, tai jei jums echo nedarė tai kaip patvirtino nėštumą? 🤔
Vienas iš būdų - apčiupinėja ir rankomis nustato pagal gimdos formos, dydžio ir pan. pokyčius, nebūtinas tam echoskopas.
Andži01 parašė:
O kaip nustatė kad yra tikrai nėštumas? 🤔 nes mano nematė ir suabejoju tik pasakiau kad testas rodo tai sakė ateit vėliau 🤷♀️