Sveikos Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Mano terminas rugsėjo 26 d.

stasike parašė:
Vanduo su citrina, bananas, iš vaisų Relux Aid.
Ačiū, šian ryte jau bandžiau vandenį su citrina, buvo gerai valandai apraminę
Vika-Kab parašė:
Aš iki neštumo turėjau problemų su skrandžiu, bet buvau jau viską išsigydžius ir čia vėl užėjo. Aišku anksčiau po tris paras nemiegodavau nuo skrandžio skausmų, tai…
Man tas pats buvo. Dar buvo užėję skrandžio skausmo priepoliai dviem parom, kai buvau jau 7 sav. nėščia. Vaistų bijojau gerti, tai sugalvojau pabandyti gerti stiklinę vandens su citrinų sultimis (1 arb. šaukšt.). Nežinau ar taip padėjo ar tik sutapimas buvo.. bet kolkas tęsiu šį procesą ir džiaugiuosi, o ryt turiu vizitą pas šeim. gyd., tai pasikonsultuosiu ką tokiais atvejais daryti.
KristineleGric parašė:
Man tas pats buvo. Dar buvo užėję skrandžio skausmo priepoliai dviem parom, kai buvau jau 7 sav. nėščia. Vaistų bijojau gerti, tai sugalvojau pabandyti gerti stikl…
Jei galėsit, pasidalinkit poto patarimais
SauleDanguje parašė:
Merginos, kurioms tepa, ar nesidarėte prg tyrimo? Iš anksto prg įsitraukiau į privalomų tyrimų sąrašą, kurį būtina atlikti kartu su hcg (3ias "privalomas" tyrimas m…
Su kraujavimais n kartų esu ligoninėje pragulėjus, tai pasiklausinėju gydytojų. Apie progesterono tyrimus ir vartojimą nuomonės gan kritiškos, bent tarp Kauno ginekologų. Ribos, kada progesteronas geras, labai plačios, o jo tyrimų rezultatsi nėra labai tikslūs. Kiek esu skaičius mokslinių straipsnių, progesteronas reikalingas yra po ivf, taip pat nauda pastebėta jį skiriant moterims, turėjusioms 2 ar 3 ir daugiau persileidimų. Bet skiria jį moterims, nes "reikia kažką daryti", " blogiau gal nebus".
Pati prg tyrimą dariausi vieną kartą ankstesniam nėštume, rezultatas buvo geras, o tepliojau jau 2 savaites. Daugiau nebesidariau to tyrimo, matyt, ne ten mano bėda. Bet ką gali žinoti, gal kitai progesteronas ant apatinės ribos.
Su tais kraujavimais reikia kantrybės. Jei yra atsisluoksniavimas, reikia 2, kartais ir 3 savaičių, kad susitvarkytų. Ir nereikia tikėtis stebuklų nuvažiavus į priėmimą. Ten greičiausiai pažiūrės, pasakys gerai vystosi ar ne, o toliau tausojantis režimas ir jau kaip Dievas duos.
Majaap parašė:
Kas dar neprisijungė, junkitės į uždarą rugsėjinukų grupę![]()
Kaip ten patekti? 😊
Merginos, 27 eisiu pirmą kartą pas ginekologę. Neramu, kad vis paskausta apačią, maudžia, temoia pilvą ir nugarą. Panašiai kaip prieš mm... Toks jausmas jau virš savatės, nežinau, ar taip būna? Ir dar,,einant pas ginekolę,ar galiu paprašyt, kad apžiūrėtų nesodinant ant kėdės (nes visad per apžiūras skauda man ir po apžiūrų dažniausiai pakraujuoju, tai šituo laikotarpiu nesinorėtų tų dalykų ). Ar vistiek per pirmą apžiūrą turi ant kėdės žiūrėt, gal echo nesimatys dar nieko? Bus 6 savaitės kai eisiu
Niutsi parašė:
Merginos, 27 eisiu pirmą kartą pas ginekologę. Neramu, kad vis paskausta apačią, maudžia, temoia pilvą ir nugarą. Panašiai kaip prieš mm... Toks jausmas jau virš sa…
Lygiai taip pat skaudėjo kelias savaites kaip prieš mm . Taip jau pradžioje būna
Ant kėdės manes net nežiūrėjo . Nežinau ar taip visur dabar , bet jeigu kas galit pasisakyt ginekologei dėl šito dalyko.
Niutsi parašė:
Merginos, 27 eisiu pirmą kartą pas ginekologę. Neramu, kad vis paskausta apačią, maudžia, temoia pilvą ir nugarą. Panašiai kaip prieš mm... Toks jausmas jau virš sa…
Maudimas normalu, tik neturėtų būt skausmingas (ta prasme, kad vaistų reiktų gert), ir maudimas turėtų paskui pradėt svelnet.
Jeigu linkę pakraujuot po apžiūrų, tai būtinai perspėkit gydytoją. Jeigu per pilvą nematys dar, gal geriau nueikit dar kartą po poros savaičių. Geriau nerizikuoti, jrigu žinot, kad jums kraujuoja po apžiūros.