Man tai jau buvo su visai kitais vaikais ketureis nei vienas napapego turiu niekas dabar neprijama del karantino tik vasaro sake ateiti

Na je
[email protected] parašė:
Man tai jau buvo su visai kitais vaikais ketureis nei vienas napapego turiu niekas dabar neprijama del karantino tik vasaro sake ateiti
Na jeigu jau visada buvo gal ir viskas gerai. Nesvarbu, kad karantinas, nestukes tikrai priima ypač esant kraujavimui.
Sveikos visos nedrasiai jungiuosi ir as nors neaisku kaip cia bus. dabar 8 savaites echo buvau 6 savaiciu. Sirdis plaka kaip ir viskas gerai, bet per echo pamate kazkoki plysi ir tai mane labai isgasdino. Sake arba vaisius augdamas ja pradangins arba gresia persileidimas. Tfu tfu nekraujuoju visai tikiuos kad bus viskas gerai viska suzinosiu tik vasario 22 diena ilgai laukti bet niekur nedingsi
Neprijama lauk sako vasario1d irtiek krutine jautros silpna pavarkstu labai pikina tik vakarais
Tai gal ne Lietuvoj? Priėmime visada pažiūrės jei nėštukė kraujuoja. O jei ginė sako laukti, vadinasi ji labiau už natūralią gamtos atranką ir bus kaip bus :)))
Ner pas mus priemimo tik sauliuose bet neivazuos saulius usdariti keleus
Ką jūs pasakojat... Dėl medicinines pagalbos juk praleidžia.
Nepykit, bet nesuprantu jūsų.
Matomai lengvai labai pastojat, tai ir nesuprantat kaip kita būtų jau seniai priėmime buvus.
Arba laukiat kaip gamta pasirinks, jeigu niekur nenorit važiuot, bet kam tada guostis forume, kai pati dėl savo vaiko nevažiuosit.
Jei vykstate pas gydytoja praleist turi jus. Tik paprasykit kad is klinikos atsiustu zinute patvirtinancia jusu atvykima
Aš taip pat važinėju į Šiaulius , tai į priėmimą pareigūnai tikrai praleistų paaiškinus situaciją. Be to darbo dienom postai retai būna.