Pavizdiu mano menesines gruodzio2 pirmos buvo o paskutine buvo6 menesines🙂

Pamparammm parašė:
Labas vakaras merginos, moterysŽinau bus tokių kurios apšmeiš. Bet noriu jūsų paklausti, galbūt sulaukti patarimo. Aš laukiuosi. Paskutinės mėnesinės buvo gruod…
Uzjauciu... Pastojot greiciausiai nuo savo vaikino, bet visada isliks bet.... Manau, abejoniu liks visam gyvenimui.
Reda93 parašė:
Sakykite merginos o jau jauciate kazka (kalbu apie savijautos pokycius? As tai nieko. Jeigu ne kraujo tyrimas ir teigiami testai galvociau kad nesilaukiu 🙈jauciusi …
Džiaukitės nėštumo požymis yra statūs, jautrūs speneliai
svajokleee parašė:
Uzjauciu... Pastojot greiciausiai nuo savo vaikino, bet visada isliks bet.... Manau, abejoniu liks visam gyvenimui.
Yra prenataliniai tėvystės testai. Viską įmanoma sužinoti.
Bridžiit parašė:
Visko čia rast galima 😁🤦♀️ turbūt tėvas jūsų vaikinas. Bet niekas dabar tiksliai nežinos be tyrimo.
Mane tai giliai sukrete ta istorija. Kaip taip imanoma "mylet, planuot ir su kitu pasiduot".
Kyla klausimas ar laikas planuot seima jei taip vyksta...
Lafesta parašė:
Mane tai giliai sukrete ta istorija. Kaip taip imanoma "mylet, planuot ir su kitu pasiduot".
Nu aš pati irgi nesuprantu to, bet nežinau visos situacijos tai ir nesakau nieko. Kas ten tarp jų įvyko - neaišku. Bet turėjau draugę, kuri tikriausiai augina kito vyro vaikelį, o tėvas nežino. Nu buna visko gyvenime, tik gaila man tos panelės. Nes as negalėčiau gyventi su tokia našta ant krūtinės.
Taip pamasciau, iš tikro vyrai niekada nežinos 100 proc ar vaikai yra jų 😁augini augini ir vieną dieną snai tau per veidą su skuduru - ne tavo
Bridžiit parašė:
Nu aš pati irgi nesuprantu to, bet nežinau visos situacijos tai ir nesakau nieko. Kas ten tarp jų įvyko - neaišku. Bet turėjau draugę, kuri tikriausiai augina kito …
Bandžiau aš į tą situaciją ir iš vienos pusės pažiūrėti, ir iš kitos, ir kažkokių pateisinančių dalykų prisigalvoti, ir kažką guodžiančio parašyti. Bet pasistačiau save į to vaikino (ar jo mamos) vietą ir pagalvojau, kad geriau nieko nekomentuosiu.