Egle28 parašė:
Nors ir labai noreciau duoti tyreles, vis del to nera pagrindo to pradeti be 6 menesiu.
Kas taip pasakė, kad neims??? Maitinau nuo daržovių košės, o kai pradėjo sėdėt, gavo šaukštelį ir blūdelį ir kartu bandė.
Egle28 parašė:
Nors ir labai noreciau duoti tyreles, vis del to nera pagrindo to pradeti be 6 menesiu.
Kas taip pasakė, kad neims??? Maitinau nuo daržovių košės, o kai pradėjo sėdėt, gavo šaukštelį ir blūdelį ir kartu bandė.
IndreVv parašė:
Man pirko Vaistinėje jį, o ir sakė Ebay yra.
Supratau, eBay nerizikuoju daugiau pirkti vaistu, nes anksciau turejau su juo problemu. Tad renkuosi vaistines. Reikes ir man paieskoti kazkur kitur
aciu
VAsta parašė:
Su tom dentokid tabletukėms kiek skaitau geri atsiliepimai,ber naudojimo nelb suprantu gsrti kai vaikas neramus jam skauda ar duoti kiekvieną dieną kažkuri laika ne…
Aš naudodavau kai skaudėdavo, paduodu tabletę, jei nepraeina po valandos dar vieną ir dažniausiai suveikdavo, tada dar prieš nakties miegą. Neteko naudoti Max dozės. Naudodavau keletą dienų, o vėliau irzlumai praeidavo ir nenaudodavau. Gal ir ne taip reikėtų vartoti, bet mums padėjo, gal ir dabar padėtų, reikės išbandyti
Egle28 parašė:
Visaip gali būti.. mano sesės vaikas labai nevalgė košių, nei daržovių, nei kruopų,patiko vaisinės tyrelės. Sesuo jas ir duodavo. Gydytoja barėsi, kad nevalgys normalaus maisto, pripratęs prie vaisinių tyrelių, bet su laiku viską pradėjo valgyt ir jokių problemų neturėjo su mityba. Aš tai pradėjau nuo moliūgų košės, labai skaniai valgė. Bet primaitinau nuo 5mėn pab ir vaikas jau domėjosi maistu, labai stebėdavo kai mes valgydavom, viską sekdavo ir noriai ragavo..
astule2 parašė:
Visaip gali būti.. mano sesės vaikas labai nevalgė košių, nei daržovių, nei kruopų,patiko vaisinės tyrelės. Sesuo jas ir duodavo. Gydytoja barėsi, kad nevalgys norm…
As pirmaji pries 10m irgi anksti pamenu daviau ir banano su sauksteliu pagrandydavau ir obuoliuka i tinkliuka duodavau grauzt, o tik paskui kazkaip darzoves tryniau... Tada kazkaip maziau domejaus, o dariau kaip drauges😁😁su moliugu irgi reikia atsargiai, nes mano pirmas alergiskas pasirodo buvo, o nieks pradzioj nenustate... Dasivarem iki rimtu ligu🤦♀️niekad nepagalvojau, kad moliugas alergenas. Ir isvis maitinausi viskuo, neziuredama o 👶 gavo MP ir aisku ilgai dar zaliai tustinosi, klykimai kiauras paras🤦♀️tai kazkaip su antruoju👶 atsizvelgiu ir toliau klausysiu gydytojos rekomendaciju🤔pati nepradesiu primaitinimu anksti
Mylimuke24 parašė:
Sveikos mamos ar yra cia tokiu kurios nesenai nutraukinejote ar šiuo metu nutraukinejate maitinima krutimi? As dėl dideliu krūties problemu nutraukineju. Noriu pakl…
Lengviausias būdas paprašyti savo ginekologės, kad išrašytų tablečių ir pamažu dings pienelis.
Egle28 parašė:
Yra pagrindas, nesuabsoliutinkite visų vaikų, nes Jums taip atrodo 👀
Kiti vaikai daug anksčiau pradeda domėtis maistu, rodo visus požymius, kad yra pasirengę pradėti ragauti mastelį, net kiti gydytojai žinodami vaikutį pataria pradėti nuo 4mėn.
Ir kas čia per ritualas, kad vaikas pirma turi paimti į rankas virta ar garinta morka? Nes kitaip nieko nevalgys 👀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mylimuke24 parašė:
Mums daktaras sake neliesti tu pleiskanu, iki metu jos turi išnykti pačios. Taip manau su alejukais tepdamos padarome bloga kazka galvos odai .
Aš tepiau su uriage tokių spec,istepiau ryte vakare maudziau,per kelis kartus nusiėmė,pabandykit,nes iki tol nedingo,manau tikrai nieko nebus jaj pabandysiu🙂
leprecious3 parašė:
Yra pagrindas, nesuabsoliutinkite visų vaikų, nes Jums taip atrodo 👀
Kiti vaikai daug anksčiau pradeda domėtis maistu, rodo visus požymius, kad yra pas…
Morka ar bulve nesvarbu. Esme kad bet kokia darzove butu rankoje, pries ja sutrinant. Kad vaikas pamatytu kaip ji atrodo, kad dometusi, kad igytu lytejimo, ryjimo ir spjovimo jausma.
Musu ir gi domisi maistu, zioja burnyte, kai pasakau aaaaaa. Ziuri, kai mes valgom.
Bet kol priauga svorio, dar bijau primaitinti nuo 4 men.
Dziaugiuosi, kad pasijuoket.
Viso gero spalinukes.
Pasirodo mazai naudos is turimu ziniu.
Saipykites kiek telpa, dar 500 nariu like.
VAsta parašė:
Aš ir taip,tik aš prieš maudymą taip patepdavau,paskui iššukuodavau su vaikišku šepetėliu su šereliais,tik žiūriu čia kada kad dar likę kelios🤷♀️…
Aš ir prieš maudyma 🙂
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai