Sveikutes aš irgi dar laukiu iki vasario pradžios ir tikrinsiuos nes dabar vaisingos dienos tai laikom spygas kad pavyks😁sėkmės visom pamatyti ||

Dinomit parašė:
Aš skaičiuoju dienas kada galėsiu jau daryti Nt, bet man laukti dar liko nemažai 🙈😁 tai laukiu kas greičiau pradės dalintis čia gražuolių ||![]()
Aš dariausi 4d likus iki menesiniu ir ryškiausias rodė❤️ nebijokit pagadinti.
Andži01 parašė:
Aš dariausi 4d likus iki menesiniu ir ryškiausias rodė❤️ nebijokit pagadinti.
Praėjusį mėnesį ir aš gadinau anksčiau tai nesinori to nusivylimo vėl pamačius baltą :/ tai sakau palauksiu iki mm dienos ir tada 😁 labai dirbom šiuo klausimu tai tikiuosi pavyks pamatyti || 🙈☺️
Dinomit parašė:
Praėjusį mėnesį ir aš gadinau anksčiau tai nesinori to nusivylimo vėl pamačius baltą :/ tai sakau palauksiu iki mm dienos ir tada 😁 labai dirbom šiuo klausimu tai t…
Na tikekimes, aš taipat tikejaus visus metus pamatyt II bet vis būdavo tiščias ir dabar pasikeite skonis mėsos nebegalėjau valgyt pasidariau testuka ir parode II.
Andži01 parašė:
Na tikekimes, aš taipat tikejaus visus metus pamatyt II bet vis būdavo tiščias ir dabar pasikeite skonis mėsos nebegalėjau valgyt pasidariau testuka ir parode II.…
Va jum simptomas išdavikas buvo :)) aš kol kas stebiu pojūčius savo ir stengiuosi neprisigalvoti papuliai tik jautrūs po ov ir tiek kol kas
mis_greta parašė:
Sveikos merginos. Pirma kart tiek kantrybės neturiu 🙈🙈 paskutinės mm buvo 12.21. Šiand 33cd. Praeita karta buvo 34cd. Šiaip būdavo 28-30cd. Pilva maudena ir va ką r…
Tai kad labai ryškiai jau čia teigiamas
Sveikinu!
Dinomit parašė:
Tai kad labai ryškiai jau čia teigiamas![]()
Sveikinu!
![]()
Ačiū, tikiuosi taip ištikrųjų ir bus 🥰
Na merginos,manau kad galiu jungtis ir aš prie jūsų šiandien pakartojau testą,tai tikrai matosi ryškiau nei vakar
tyliai džiaugiuosi,bet tuo pačiu šiek tiek baisu, nes esu turėjusi 2 persileidimus,paskutinis buvo spalio pabaigoje, o jei šį kart bus viskas gerai( o aš tikiu kad bus) tai termimas apie spalio 5d