NEFF parašė:
Sveikos merginos :)) šiandien kartojau nt, prieš tai dariausi penktadienįtik atlikus išsigandau, kad nėra antros juostelės,per tą minutę laiko spėjau apie visus …
Tikrai ryskeja 😍😍😍
NEFF parašė:
Sveikos merginos :)) šiandien kartojau nt, prieš tai dariausi penktadienįtik atlikus išsigandau, kad nėra antros juostelės,per tą minutę laiko spėjau apie visus …
Tikrai ryskeja 😍😍😍
NEFF parašė:
Tikrai ryškėja ;)
Sveikos merginos, dabar man eina penkta savaitė, dar labai nedaug, ir labai nekantru sužinoti kad žirniukas būtų įsitvirtinęs ten kur reikia Pirmas nėštumas, daug klausimų kyla, laukiu vizito pas ginekologę 28d. Dariausi 19d hcg- 75,30. Pakartojau 22d hcg- 269, prg- 101. Šiandien būtų buvusi pirma mm diena. Vakar maudė pilvo apačią, lengviau nei prieš mm, bet vistiek buvo neramu, naktį šiek tiek paskaudėjo. Tikiuosi viskas gerai, ir tiesiog organizmas dar nespėjo persiorientuoti kad yra nėštumas ne mm
kristina.m. parašė:
Sveikos merginos, dabar man eina penkta savaitė, dar labai nedaug, ir labai nekantru sužinoti kad žirniukas būtų įsitvirtinęs ten kur reikiaPirmas nėštumas, dau…
Viskas ir yra gerai 😊 man irgi maude pradzioje nestumo 😊
Karmelita2 parašė:
Sveikos merginosneplanavome siuo metu , bet siandien ryte atsikelus atejo mintis pasidaryti NT. Likau nesupratus rezulato , parodzius vyrui sako kad nieko nemat…
Matau rausvą juostelę, tikrai ne balta balta
Karmelita2 parašė:
Sveikos merginosneplanavome siuo metu , bet siandien ryte atsikelus atejo mintis pasidaryti NT. Likau nesupratus rezulato , parodzius vyrui sako kad nieko nemat…
Tikrai yra antra juostele kartokit po 2-3dienu manau jau ir vyras matys 😁
Karmelita2 parašė:
Man yra, taip buvę, bet po kelių dienų atejo MM🤦♀️ bandykit po kelių dienų dar kartą pasidaryt NT🙃🙃
Karmelita2 parašė:
Na aš matau ne rausva, bet pilką 🙈 tačiau man nelb sekasi vaiduoklių medžioklė, tai pakartočiau po 3 dienų dar sykį
Labuka visoms. Siandien kaip ir mm diena,ju nera kolkas. Pasidariau testa lyg ir nieko...
Nusivyliau zinoma. Jau ir nebesitikiu pamatyti || brūkšneliu. Nes ziuriu kitoms kelios dienos like iki mm ir jau vaiduokliauja... Gaila si karta nepavyko. Teks laukti kol gris vyras ir bandysim per nauja.
Myliukas nesaugus buvo 3 diena o ov lyg pagul skaiciuokle 9 diena turejo ivykti.
Krutine skaudena labiau nei visad bet gal tik del didelio noro cia man 🙂