Greta_aa parašė:
Tas svoris pas mane db zenkliai auga🤦🏼♀️😁😁 o kiek sveria placenta mazdaug gal zinot?☺️
Kazkur esu girdejusi kad placenta sveria apie 2/3kg kazkur 😳
Greta_aa parašė:
Tas svoris pas mane db zenkliai auga🤦🏼♀️😁😁 o kiek sveria placenta mazdaug gal zinot?☺️
KarinaBaby parašė:
Nea, nekrito. Matavo ir knygutėj užrašė nuo to, kur buvau atėjus pirmam vizitui. O čia jau buvo 8 savaitės. Jau buvau priaugus
Aiskuma na svarbu viskas gerai, o kad mazai priaugat manau tik geriau
savitre parašė:
Mane tas svoris ne kiek netrikdo mane erzina kai gydytoja pasako gali priaugti tiek ir tiek... Nu juk needu bet oo ir bet kiek kad bile priaugti svorį o iš j os pas…
Na jo... Man nesake kiek galiu priaugti, nesikabina kazkaip...
emadaivute parašė:
Placentos svoris iki 1kg,gimfos svoris nuo 50 g padideja iki 1kg, vaisiaus vandenys irgi apie 1kg ir mamos organizme padaugrja kraujo tai irgi prisideda svorio ir zinoma vaikelio svoris
Pupa-uoga19 parašė:
Aš šiąnakt irgi kankinausi su paruošiamaisiais, blemba kaip skaudėjo. O visą dieną pamaudžia nugara ir pilvo apačią kaip per mm. Pilvas dažnai kietėja. Judesiai yra…
Tas pats ir man, visa nakti kankinausi.. net is tos baimes kad jau gimdau prisigalvojau kad stumti noriu
idomu labai kokie tie tikri saremiai jei cia buvo paruosiamieji😁😁😁
donatelaa parašė:
Tas pats ir man, visa nakti kankinausi.. net is tos baimes kad jau gimdau prisigalvojau kad stumti noriu![]()
![]()
![]()
idomu labai kokie tie tikri saremiai jei cia bu…
Aš nenoriu net prisiminti tų tikrų sąrėmių ir skausmo, pirmą kai gimdžiau neskaičiau jokiuose forumuose nieko tai turbūt ir mažiau baimės buvo, buvau žioplesnė gal 😃viskas nauja, nepatirta tai ir nežinojau ko laukti, o dabar... jau bijau...
Pupa-uoga19 parašė:
Aš nenoriu net prisiminti tų tikrų sąrėmių ir skausmo, pirmą kai gimdžiau neskaičiau jokiuose forumuose nieko tai turbūt ir mažiau baimės buvo, buvau žioplesnė ga…
Bet gi skiriasi jie nuo paruosiamuju?
Ir ar labai skiriasi?
Zinau tik kad reguliarus bet skausmas panasus ar labiau skauda?🤔🥺
Greta_aa parašė:
O kiek atsilieka pagal savaites? Ir koks svoris?☺️
Mes irgi mazesni🤔
pas mus skirtingai kažkas atsilieka 1,5sav kažkas 2 sav bet maždaug taip apie 2 savaites mazesnis nei turėtų. O. Pas jus☺️
donatelaa parašė:
Bet gi skiriasi jie nuo paruosiamuju?![]()
Ir ar labai skiriasi?
Zinau tik kad reguliarus bet skausmas panasus ar labiau skauda?🤔🥺
Na taip, gerokai labiau