PatiVaikas parašė:
Mamytės, ir aš prisidedu prie Jūsų. Taip pat su savuoju stebukliuku, pasibeldusiu anksčiau, Antakalnyje antra diena :). Gal vaikštom kolidoriais ir prasilenkiam...…
Sveikinimai! 🤗❤️ Kaip jauciasi mazylis? Keliu savaiteliu gime?
PatiVaikas parašė:
Mamytės, ir aš prisidedu prie Jūsų. Taip pat su savuoju stebukliuku, pasibeldusiu anksčiau, Antakalnyje antra diena :). Gal vaikštom kolidoriais ir prasilenkiam...…
Sveikinimai! 🤗❤️ Kaip jauciasi mazylis? Keliu savaiteliu gime?
Nerko parašė:
Sveikinimai 🥰 aukit didučiai 😊😊😊
Berniukas?
Iki 36+6 dar skaitosi ankstukas o nuo 37 pilnu savaiciu jau pilnai isnesiotas
TD rodo einama savaite, o ne pilna ;)
Irvutė parašė:
Iki 36+6 dar skaitosi ankstukaso nuo 37 pilnu savaiciu jau pilnai isnesiotas
TD rodo einama savaite, o ne pilna ;)
Ačiū. Laikau pupą 😂 paruošiamieji nuo vakar įsijungė vėl, kelias dienas visai štilis buvo 🙃
Na bet normalu kol nėra reguliaru ir akys ant kaktos nešoka - laukiam 😊
Greta_aa parašė:
Sveikinu🧸
Pasipasakokit kaip atejo mazylis anksciau laiko?☺️
Laba. Jei esat Facebook vasarinukų grupėj, tai rašiau apie žaibišką gimdymą :). Viskas greitai ir netikėtai. Nebūčiau pagalvojus, kad pirmakartėm taip greitai gali būti. Nuo pirmųjų pamaudenimų iki gimimo 3.5 val. praėjo, nuo vandenų sprogimo iki gimimo kokios 25-30 min. Iki šiol pamenu tą sprogimą, atrodi net spragt garsą girdėjau 😁.
PatiVaikas parašė:
Laba. Jei esat Facebook vasarinukų grupėj, tai rašiau apie žaibišką gimdymą :). Viskas greitai ir netikėtai. Nebūčiau pagalvojus, kad pirmakartėm taip greitai gali …
OHO !!! Svarbu kad viskas ok 😊
FB randu net 3is grupes 😶
PatiVaikas parašė:
Laba. Jei esat Facebook vasarinukų grupėj, tai rašiau apie žaibišką gimdymą :). Viskas greitai ir netikėtai. Nebūčiau pagalvojus, kad pirmakartėm taip greitai gali …
As nesu fb grupeje, tai idomu placiau 🙈 o del ko taip greit, jei pirmas gimdymas? Nieko daktarai nekomentavo?
Keliu savaiciu gime?
PatiVaikas parašė:
Kad man tokio greito gimdymo 🤔👍
Irvutė parašė:
As nesu fb grupeje, tai idomu placiau 🙈 o del ko taip greit, jei pirmas gimdymas? Nieko daktarai nekomentavo?![]()
Visas nėštumas sklandus, jokių nusiskundimų man ar vaikeliui. Prirašė man GD, bet per tris stebėjimo mėnesius buvo cukrus pakilęs tik du kartus nuo saldumynų kiekio. Vaikelis augo gerai, normose, tik į didesnę pusę (tėčio giminėj dauguma po 4,5 kg gimsta). Sakė ramiai laukti 41 sav.
36+5d. prasidėjo pamaudenimai, galvojau pirmą kartą aplankė paruošiamieji, nes tikrai mėnesines primininė, tik pilvo apačią suimdavo. Visiškai nereguliariai. Paskui greitai viskas pasikeitė, atrodė kad tik skausmas liko. Tada išsigandau, kad kažkas blogo vyksta. Ligoninė visai arti laimei. Gydytojai priežasties nekomentavo, stebejosi, kaip aš nieko prieš tai nepastebėjau, turbūt nurašė į trenktas. Pati analizuoju, ką galėjau praleisti ir nesuprantu. Tik vieną atgaminu, kad tą dieną pagaliau pavyko per kokius du mėn padaryti tikrai rimtą gerą reikalą wc,bet nurašiau obuoliams, nes privalgiau labai daug.
Vaikiukas gimė 3,3 kg 50 cm, bet vis vien laikomas priežiūroj, blogybių kažkokių nėra, tik galvytė keistoka, kaip sakė, nuspaudė gimdoje.
Greitas gimdymas gerai, bet įspėjamieji ženklai ir gerai.