Labas rytas mamytės ☺️🌺na tikrai jau prasidėjo procesas šioje grupėje 🙈kaip jus jaučiatės?

Aš šiandien kaip niekada gerai išsimiegojau tai ir savijauta atrodo geresnė, jaučiuosi žvalesnė, pilna jėgų. Šiaip šią savaitę jau kankino rimto paruošiamieji naktim, baimė kiekv naktį išsimiegosiu ar ne. Šiaip norėčiau dar kokią savaitę pavaikščioti su pilvu nors ir kaip sunku, nepatogu.
O aš šiąnakt kažkaip sunkiai - ir visai lyg neparuošiamieji bet toks keistai sunkus jausmas - lyg galvą spaudžia (spaudimas ok. Matavaus) . Lelia duodasi taip, kad nuo spyrių nubundu 🧐
Wc lankytuvės kone kas 1-1.5 val. Nuo 3 nakties kiek rimčiau įmigau. Bet nesijaučiu pailsėjus 🙈😬
Indrėė11 parašė:
Ar pas jus leliukai dažnai žagsi?🤔 Pas mane būba 2-3 kartus dienoje 🤔
Buna ir pas mane🤷🏼♀️ Buna kad ilgaji laika nieko ir tyla, o buna ir pazagsi normaliai☺️
dkristina parašė:
Duriantis trumpas skausmas maksties vidyje ar kuri su tuo susiduria?? Nemalonu taip.. Kazi kas cia gali but.. Nors daktare sake viskas plecias normalu.. Jegu nuli…
Būna ir man dabar, manau kad tiesiog vaikutis ten įsirėmęs kažkur ir todėl skauda. Dažnai jaučiu kažką panašaus nugarą ir man skauda, pas mane dar iškrypimas yra tai vakarais jau sunku būna
Indrėė11 parašė:
Ar pas jus leliukai dažnai žagsi?🤔 Pas mane būba 2-3 kartus dienoje 🤔
Mano irgi dažnai pažagsi. Kartais rečiau, kartais irgi kokius 3 kart dienoj. Bet aš tą žagsėjimą jaučiu apačioj kažkur, o pas mane pasirodo sėdi vaikutis. Kažkuri mamytė rašė, ar gali būt, kad vaikas apsivertė iš normalios padėties į sėdimą, nes pradėjo jaust žagsėjimą aukštai. Tai žinokit, kad va pas mane tikrai sėdi, bet apačioj jaučiu 😃 o aš visąlaik galvojau, kad vaikelis taisyklingoj padėty dėl to žagsėjimo, pasirodo ne
Apelsinass parašė:
Mano irgi dažnai pažagsi. Kartais rečiau, kartais irgi kokius 3 kart dienoj. Bet aš tą žagsėjimą jaučiu apačioj kažkur, o pas mane pasirodo sėdi vaikutis. Kažkuri m…
Kaip ydomei, pas mane irgi apačioj jaučiamas žagsėjimas, kartais išvis labai žemai, pas mane ji žemyn galva 🙂