Man šiandieną gan sunki diena, jaučiuosi labai sunki, naktim jau sunkei miegasi, mergytė šiandien labai nu labai žemai isitaisius visa diena makaluojas, suspurda ir aš iškart i tualetą.. bijau, kad naktį apsisisiosiu..🙈

Indrėė11 parašė:
Man šiandieną gan sunki diena, jaučiuosi labai sunki, naktim jau sunkei miegasi, mergytė šiandien labai nu labai žemai isitaisius visa diena makaluojas, suspurda ir…
Man panašiai... vos judu,atrodo galva tarpkojy jau bet gimdyt nenoriu... noriu miegoooot
KarinaBaby parašė:
Man panašiai... vos judu,atrodo galva tarpkojy jaubet gimdyt nenoriu... noriu miegoooot
Jums jau visai čia pat 😁 skaitinėjaus apie vaikelio galvytės įsistatymą į dubenį, tai matyt man isistatė todėl taip žemai viskas jaučiasi 🤔
Indrėė11 parašė:
Man šiandieną gan sunki diena, jaučiuosi labai sunki, naktim jau sunkei miegasi, mergytė šiandien labai nu labai žemai isitaisius visa diena makaluojas, suspurda ir…
Maniškė irgi matyt labai žemai, nes kai duoda visai papilvei smūgiai tai irgi į wc bėgu arba puslė atrodo sprogs nuo smūgių
Allana parašė:
nuvaziavau siandien i ligonine, paziurejo nieko ten neprasidejo, bet pamatavo pilva, pasake kad nuo paskutinio karto labai sumazejes...?? Tai paskyre skana. Pas mus…
O dėl ko pilvas gali sumažėti?
Allana parašė:
nuvaziavau siandien i ligonine, paziurejo nieko ten neprasidejo, bet pamatavo pilva, pasake kad nuo paskutinio karto labai sumazejes...?? Tai paskyre skana. Pas mus…
Kaip įdomiai, vaikas juk nesumažės. Gal tiesiog padėtį pakeitė, ar nusileido žemyn, dėl to apmažėjo pilvo apimtis toje vietoje, kurioje matuodavo
Allana parašė:
Aš irgi iš Uk man irgi išmatavo pilvelį sako nieko nepaaugo paskyrė scaną nuvažiavau ten išvis pasakė pagal jų normas gan didelis liepė gliukozės kiekį kraujy matuotis🙄 nesuprantu aš tų daktarų čia kokios jų normos🤷🏻♀️
Allana parašė:
Paskyrė bet iš kart nedarė? Keistai kaip ....
O man vakar vakare pradėjo nežymiai niežėti padai ir delnai 👀 ne taip, kad trukdytų miegoti , išmiegojau ramiai gan bet šiandien kai įlindau i guglą 👀 tai dabar striokas ... lyg kažkas rašė anksčiau dėl niežėjimo? Pas gydytoją vizitas poliklinikoje tik ketvirtadienį 🙈 šiandien man atrodo tai baiiisiai toli 😬
IndreP. parašė:
Šiandien jau galvojau prasidės veiksmaspravaikščiojom grynam ore ilgokai, užsukus į Lidlą šio to pietums pasigamint, tiek suėmė pilvą nugarą, kad nebegalėjau mą…
Man irgi ketvirtadieni bus 37 savaites