Karelija0 parašė:
Klausykit, ar čia man vienai ant saldumynu jau kelintas mėnuo taip užnešė, kad jau galvoju ne vaikas o saldainis gimsKaip jums visoms sekasi su …
Sveika mityba? Nee, negirdėjau 🙄😒
😀😀😀 sveika mityba bus kai pagimdysiu
Karelija0 parašė:
Klausykit, ar čia man vienai ant saldumynu jau kelintas mėnuo taip užnešė, kad jau galvoju ne vaikas o saldainis gimsKaip jums visoms sekasi su …
Sveika mityba? Nee, negirdėjau 🙄😒
😀😀😀 sveika mityba bus kai pagimdysiu
LadyLou parašė:
Ne dienos be bandeles ar sausainiuko 🙈
Man taip buvo 1 nestumo metu, viska valgiau ir labaai daug saldumynu ir bandelii ir bulvyniu ptiekalu ir priaugau per visa nestuma 13 kg. O db tai labaai blogai su svoriu, iki 18 sav normaliai nevalgiau nes bloga buvo, po to jau buvo gerai, bet nepiktnaudziauju nei saldumynais nei siaio maistu, o svoris auga kaip ant mieliu, jau db 9 kg:/ per viena menesi 6 kg augebejau priaugti, net neisivaizduoju kaip;(
Tinylove parašė:
Man taip buvo 1 nestumo metu, viska valgiau ir labaai daug saldumynu ir bandelii ir bulvyniu ptiekalu ir priaugau per visa nestuma 13 kg. O db tai labaai blogai su …
As daug valgyt negaliu, nes iskart amen skrandziui, bet koki skanesta per diena vistiek suvalgau 😀ir vaisiu labai norisi, o cukraus ten ir daug... su svoriu viskas lyg ir norma, kolkas +5 kg, nors su pirmu is viso +7 kg buvo, bet turejau labai stipria toksikoze idomu idomu su kiek finisuosiu 😀
Sveikutes😊Vakar dariausi gliukozės tyrimą,tai taip bloga visa diena buvo.Pragulėjau lovoje ištisai..Nors tiek gerai,kad atsakymai tiek gliukozės,tiek dėl antikūnių geri buvo.Ramiau dabar 😊
O dėl saldumynų tai ir aš be jų nei dienos negaliu.Tai kokį saldainuką,tai bandelę 😁
As kazkokia keista tada🤣🤣🤣 kelis sausainius su kava suvalgau ir gana😁 nera labai didelio potraukio,dienos metu valgyt galiu isvis nevalgyt,bet ateina naktis🤣 suveikia skrandis,o tada jau viskas eina ka randu saldytuve.
Kai kalbejaus su endokrinologe tai sake vakare nevalgyti vaisiu,pieno negerti,pienisku sriubu,makaronu,miltiniu produktu nevalgyti...vienu zodziu,tyras oras ir vanduo daugiau nieko🤣🤣🤣
Tinylove parašė:
Man taip buvo 1 nestumo metu, viska valgiau ir labaai daug saldumynu ir bandelii ir bulvyniu ptiekalu ir priaugau per visa nestuma 13 kg. O db tai labaai blogai su …
Aš irgi panašiai, iš pradžių beveik nieko valgyt negalėjau, numečiau 5kg, nors ir šiaip liekna esu. Nu bet dabar atsipalaidavus visai, jei noriu reiškiasi reikia, tikrai neriboju 😃 tik galvoju ką čia daryt, nes nu viskas ant šlaunų ir užpakalio eina, šakės, reikia kažkokius pratimus šitoms vietoms daryt, nes tokia jauna o toks užpakalis negražus 😃😃 jeigu skaičiuojant su tais numestais kilogramais, kuriuos atsigrąžinau, tai aš jau 10kg priaugus, gal jau ir 11. Nu ir nieko, dar 3 mėnesiai liko dar bus +10. Tikrai neėdu kaip paršas, bet tikrai neriboju savęs, valgau įvairų maistą, ko tik norisi. Juk nėščia esu, viskas gerai, svarbu, kad mažylis sveikas būtų. Pagimdysiu, tada ir galėsiu apie kažkokius ribojimus galvot 🤗
Apelsinass parašė:
Aš irgi panašiai, iš pradžių beveik nieko valgyt negalėjau, numečiau 5kg, nors ir šiaip liekna esu. Nu bet dabar atsipalaidavus visai, jei noriu reiškiasi reikia, t…
Vat ir aš nėštumo pradžioje labai kankinausi nuo vėmimų,tai irgi buvo numesta virš 5 kg.Jei skaičiuočiau nuo to numetimo,tai būtų jau plius 13 kg.Bet aš kažkaip skaičiuoju nuo nėštumo pradžios 🙈Turbūt save guodžiu,kad tik 8-9kg priaugti 😁Na bet nieko tokio,po gimdymo susiimsim ir nukris visi tie kilogramai ir nuo užpakalio ir nuo visur kitur 😊Svarbiausia,jog per daug nevargintu tie priaugti kg nėštumo metu 😊
mamazitta parašė:
Imone likviduojasi. Tad ir mastau, ka daryt
Jus prižiūrinti gydytoja lai duoda bilioteni iki dekreto dienos.
Pyragėlis parašė:
Sveikos, 💐💐 ka vartojate mielosios kad netemptu pilvuko raumenu? Daktare sake kad šiektiek kietokas pilvukas
Magnio pagerkite 🙂 su pirmuoju nuolat budavo kietas tai diasporal gerdavau 2 kart dienoj.