Nerko parašė:
Gryną?
Taip, gryną,2,5 ml
Nerko parašė:
Gryną?
Taip, gryną,2,5 ml
Suzzii parašė:
Aš savo sūnui Girdžiau nuo 3 mėn. Gryna po kelis lašus. Duodavau vandens uzsigerti, nes pradėdavo kosėti, jie tokie sprangus. Girdziau kelis mėn ir noriai gėrė. Nem…
Ačiū už pasidalinimą🌹
Aš pradžioj ir kelis lašus mėginau tai tada ir užsižiaukčiojo labiausiai. Dabar dalį maisto sumaišau dalį ne. Kas kažkelintą šaukštelį vis įkišu 🙈 bet galvoju gal su kokiom sultim pvz lengviau sueitų 🧐 reikės matyt bandymo būdu atrasti lengviausią metodą. Su košėm visom vargstam paskutiniu metu. Labai sunku pamaitint 🙈
Nerko parašė:
Ačiū už pasidalinimą🌹
Aš pradžioj ir kelis lašus mėginau tai tada ir užsižiaukčiojo labiausiai. Dabar da…
Čia užburtas ratas, nes kai trūksta geležies LB nenori valgyti. Man tiesiog nuo šaukšto nulaužė. Reiks eiti dar kartą tikrinti, at gerai "laikosi".
Krissti1 parašė:
Mamos! Kaip surinkti kokybiškai mergaitei šlapimą tyrimui? Mums antra para 39😑 Kažkaip neramu, kad nebūtų kokios šlapimo takų infekcijos, nes kol kas jokių simptomų…
na aš rinkah berniukui vidurinį ryto šlapima... daugiau taip neberunkčiau. Antrakart nusipirkau keleta maišeliu priklijuojamu vaistinėje ir ryte po apiplovimo surinkau. Jis oabudęs šlapinasi
Krissti1 parašė:
Mamos! Kaip surinkti kokybiškai mergaitei šlapimą tyrimui? Mums antra para 39😑 Kažkaip neramu, kad nebūtų kokios šlapimo takų infekcijos, nes kol kas jokių simptomų…
Perskaičius prisiminiau pirmąjį sūnaus sirgimą prieš pirmąjį gimtadienį.Irgi puikiai viską gėrė,viską valgė,tik laikėsi temperatūra.Galvojau gal dantukai dygsta. .Antrą ligos diena kilo iki 40,tai nuvežėm į ligoninę,vaikas laimingas laksto kolidoriais,viską valgo,o apžiūrėjus pasirodo buvo pūlinga angina.Tai tik pradėjus leisti antibiotikus vaikas sukrito ir pora dienų kaip lapas buvo.
Ievuciukas123456 parašė:
Perskaičius prisiminiau pirmąjį sūnaus sirgimą prieš pirmąjį gimtadienį.Irgi puikiai viską gėrė,viską valgė,tik laikėsi temperatūra.Galvojau gal dantukai dygsta. .A…
O tai tau! Vadinasi puikus valgymas ir gėrimas dar nereiškia, kad negali būti ir gerklė 🤔 Nors dažniausiai tokios aukštos tempos būna nuo jos. Nu ryt bandysiu vežti šlapimą ir tada matysim. Atmesim arba tą arba tą. Nes gal tikrai gerklėj kas nors, nes ji tuos pirštukus įsikandusi ir vaikšto...
Krissti1 parašė:
Mergaitėms yra maisiukai vaistinese. Pirkite kokių 10 ir bandykite laime. O šiaip tai ir tridiene gali būti..sūnui buvo tris dienas temp iki 38, paskui išbere - nei slogos, nei kosulio. O dukrai buvo šlapimtakių uždegimas - tai su žema temperatūra... Aišku, dar gal nuo dydžio uždegimo priklauso, bet užtruko, kol atrado...
Krissti1 parašė:
O tai tau! Vadinasi puikus valgymas ir gėrimas dar nereiškia, kad negali būti ir gerklė 🤔 Nors dažniausiai tokios aukštos tempos būna nuo jos. Nu ryt bandysiu vežti…
Vat aš irgi atsimenu delsiau vešti,nes vaikas puikiai valgė,gėrė,puikiai jautėsi,tik vat temperatūra buvo.Tai nuo to laiko visada geriau jau viska patikrinu..Jau geriau man patvirtins,jog čia nieko rimto,negu uždelsiu😊
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai