Haske parašė:
Sveikos![]()
Nu blyn su nuotykiais ką..😳
Laikykis🎈
Man žliumbt norisi šiandien..Pavargau nuo savo būklės..Ir šiaip...
Haske parašė:
Sveikos![]()
Laikykis🎈
Man žliumbt norisi šiandien..Pavargau nuo savo būklės..Ir šiaip...
dominykamac parašė:
Su tingumu ir aš kovoju 😀 gal jis su jėgų trūkumu susijęs, bet jau iki tokio lygio, vyras išvažiuoja į naktinę žvejybą, šunį palieka su manim, tai kad nereikėtų ved…
Aš šunio nebevedžioju vyras dabar įpareigotas O,tuo labiau kai taip karšta,tai iš namų išvis lįsti nesinori. Gerai čia sumastei pas tevukus išvažiuoti,palepins tave
Beja,gal buvai pas ta gydytoja kur tau rašiau?
siroma parašė:
Laikykis🎈
Jo su nuotykiais aš čia Tik pergyvenu,kad jeigu lūžis kaip sugis pirštas ar nebus kreivas
Ojej,pažįstamas jausmas aš irgi žliumbiu jau kelinta diena Hormonai tikiuosi,kad mums jie greitai praeis
Laikykis!
Sveikos.
Pykina kaip ir visas.. valgau sūrius dziuveselius, sultinį verduosi ir geriu.. dar vištienos drebučių šiandien darausi, nes galvoju kad toks maistas turėtų padėti. Svarbu dažnai po nedaug valgyti kažką, nes jei tuščias skrandis ir iškart bloga...
O dar kai du maži vaikai namie🤢 dickis į daržą eina tai bent tiek.
Tas nevalgymas, nes nieko nenoriu, karštis.. atrodo mažai trūksta iki alpimo
Vikuzka parašė:
Paprastus tos tiesiog tos pregnancy vitamins, dbr 4 d gerai Kai ju nebegeriu 🤷🏼♀️
As su jumis,tik buvo man čia banga žliumbimo užėjus,tai nieko nesinorėjo O dar MB nervus patampo jau kelinta diena
Čiolienė parašė:
Sveikos.
Pykina kaip ir visas.. valgau sūrius dziuveselius, sultinį verduosi ir geriu.. dar…
Parasiai apie sultinį,taip užsimaniau užpilamos sriubos Bomzpaketais ją dar vadina
Turbut 10 metu šio brudo nevalgiau,o dabar kaip užsimaniau
Haske parašė:
Parasiai apie sultinį,taip užsimaniau užpilamos sriubosBomzpaketais ją dar vadina
Turbut 10 metu šio brudo nevalgiau,o dabar kaip užsi…
Aha. Šitos irgi gerai😬 esu atradus pilno grūdo ir be palmių riebalu.. tik kaina tokia solidesne😁
Čiolienė parašė:
Aha. Šitos irgi gerai😬 esu atradus pilno grūdo ir be palmių riebalu.. tik kaina tokia solidesne😁
Gal atsimeni gamintojo pavadinimą? Reiks jaučiau šiandien nusipirkti