orkamile parašė:
As vakar buvau tikrino per apacia mane tai yra 6.4 sav.ateai sirdute kaip plaka. Toks baltas mirgsintis taskelis😁
Man per viršų žiūrėjo gal todel
orkamile parašė:
As vakar buvau tikrino per apacia mane tai yra 6.4 sav.ateai sirdute kaip plaka. Toks baltas mirgsintis taskelis😁
Man per viršų žiūrėjo gal todel
Sveikos
jungiuosi prie jūsų, preita sav. buvau skane tai atitiko 7sav🙂 mačiau plakančią šidelę😊
Amėja parašė:
Sveikos, vasarinukės![]()
Jungiuosi taip pat prie jūsųMums 6+5, vakar buvau pirmame echo ir taip pat dvi…
Sveikinu su dviguba laime❤❤
Sveikoa, merginos. Nežinau kaip tvarkytis su savo mintim, triznioju dėl visko, nėštumas ištisa baimė ir nervai. Buvau pirmadienį ryte echo, atitinka mažiukas 6sav 3d, pagal mėnesinis 6sav 6d turėjo būt, bet sakė normalu toks neatitikimas, širdelė plakė. Labai blogai jaučiuos jau kelios savaitės, iš lovos nepasikeliu, bloga, miego noriu, krūtinė jautri, o šiandien atsikėliau jėgų pilna, nieko neskauda, nebloga, tai apėmė panika. Galvoju gal nesivysto žirnis ar ką, nes ir krūtinė atleido Bet krūtinę buvo ir prieš savaitę gerą atleidę, kitą dieną vėl jautresnė buvo, sakė gydytoja gali svyruot.
Juliluko parašė:
Aš visada sakau, kaip gerai, kad zmogaus minčių negali niekas skaityti. Tokiu vaizdu praplaukia galvoje - bijau gimdymo, bijau didžiulio pilvo, ar viskas gerai maž…
Aš irgi bijau..Mintys sukasi vis..Ar sveikas vaikas..ar viskas gerai bus..
Kaip aš susitvarkysiu..Nes auginu viena vyresnėlius..Tai dabar trys..
Plius pati šiek tiek medikė..Teko praeiti visus raidos centrus,visus kabinetus.Ir daug ko pamatyti..Tai patikėkit..tas žinojimas,tai dar daugiau streso prideda..🤦♀️
Kažkaip stengiuosi laikytis ramiai..Bet visaip būna..Nužliumbiu vakarais,kai vaikai nemato..
O dar tas blogumas..šviesybės nebėra...Jėgų nebėra..Maitinuosi realiai lašelinėm..
Juliluko parašė:
Tai reziumuojant, baimes normalu, nes visos isgyvenam kazka, svarbiausia neapsikrauti panika del dalyku kuriu negalime niekaip itakoti ar pakeisti, kurie nuo musu…
Svarbiausia pozityviai mąstyti! Nes daug ką daro mintys... Kartais atrodo nes įsikalbi.. Aš po nelaimės kiek bijojau ir pan dabar stengiuosi be panikos, bus kaip bus lemta nors būna sapnuoju jog kraujuoju kadangi praeitas nėštumas pasibaigė blogai ir vis dar turiu įprotį kaskart po toleto patikrinti ar neteplioju bet čia tiesiog pas mane automatiskai gaunasi. Atsisėdus pagalvoju, jeigu būdama nėščia ir nežinodama to tikrai daug darbe krūvio atlaikiau kur ten poto vilkdavau kojas ir viskas gerai tai turi būti gerai ir vėliau. Man gydytoja pasakė : gyvenk kaip gyvenus ir nepergyvenk tai tą ir darau. Darbe kartais net užsimirštu bet poto prisistabdau šiek tiek ir tiek