pupa26 parašė:
Man 39 m. Pirmas nėštumas, tris metus neužkibo leliukas, nusprendė dabar ateititai ginė rekomendavo pasidaryti pilną NIPT ir pas genetiką apsilankyti. Pasidarėm…
Kaip smagu sveikinimai. Dukra tecio dziaugsmas
pupa26 parašė:
Man 39 m. Pirmas nėštumas, tris metus neužkibo leliukas, nusprendė dabar ateititai ginė rekomendavo pasidaryti pilną NIPT ir pas genetiką apsilankyti. Pasidarėm…
Kaip smagu sveikinimai. Dukra tecio dziaugsmas
Inga_Inga parašė:
Kaip smagu sveikinimai. Dukra tecio dziaugsmas![]()
ačiū! Aš irgi taip manau
visi, kurie turi dukras tuo džiaugiasi
Silsya parašė:
Gal vilnietės gali pasakyti, kuri kraujo tyrimų labiratorija yra arčiausiai Santaros klinikų? Aš ne vietinė, važiuosiu į klinikas, bet reikia vaikui kraujo tyrimą p…
Yra pačiose Santarose laboratorija, daro ir mokamus tyrimus. Ten ta pati laboratorija kaip ir klinikų, tik yra mokamų paslaugų kabinetas.
Tik nežinau, kaip dabar karantino metu - lyg registruotis reikia iš anksto.
Pirmo nėštumo metu ten daug tyrimų dariausi.
Sveikos merginos esu 12 nėštumo savaitei, jau antra savaite kaip skauda šlapimo pūsle, atrodo visada noriu į tualetą o kai nueinu tai su skausmu.. viskas rodo į šlapimo pūsles uždegimą, bet buvau pas daktara tai padare kraujo ir šlapimo testą, viskas gerai jokio uždegimo
tai kas čia man gali būti ? Kodėl skauda ir toks stiprus diskomforto jausmas? Gal dar kas yra su šituo susidūręs ?
Alekss parašė:
Sveikos merginosesu 12 nėštumo savaitei, jau antra savaite kaip skauda šlapimo pūsle, atrodo visada noriu į tualetą o kai nueinu tai su skausmu.. viskas rodo į …
Kaip idomiai jog medikai nerado priezasties 🤔
Alekss parašė:
Sveikos merginosesu 12 nėštumo savaitei, jau antra savaite kaip skauda šlapimo pūsle, atrodo visada noriu į tualetą o kai nueinu tai su skausmu.. viskas rodo į …
Gal gimdos padėtis turi įtakos?
Inga_Inga parašė:
Kaip idomiai jog medikai nerado priezasties 🤔
Pasake tik kad normalu kad gali skaudėti, nes viskas auga ir plečiasi, pasake magnio pagerti, tai pirma diena kai išgėriau kaip ir geriau buvo, šiandien vėl tas pats..
Silsya parašė:
Gal gimdos padėtis turi įtakos?
Aš irgi apie tai galvoju, bet kaip sužinoti tiksliai ar su gimda susiję, nes gal daktare butų pamačius ir kažką pasakius, o dabar tik "viskas gerai gerk magnio" labai pergyvenu..
Alekss parašė:
Aš irgi apie tai galvoju, bet kaip sužinoti tiksliai ar su gimda susiję, nes gal daktare butų pamačius ir kažką pasakius, o dabar tik "viskas gerai gerk magnio" lab…
Tai kaip tik nėra ko pergyventi! Atsipalaiduokit 🌸 jei būtų pas blogai - būtų matę. Jei pasitikti savo gydytoja, tikrai nėra ko nerimauti. Čia tik pradžia, augant pilveliui dar daugiau visko bus 😁 nusiraminkit ir užsiimkit mėgiama veikla ir kaupkit tik teigiamas emocijas 🥰