Pozityvas parašė:
Na man atrodo daktarės nėra, kad labai siūlytų Niptą pačios, nes jis nėra pigus ir nėra kompensuojamas, nors labai tikslus, tai čia tik pasitarsit kartu ar verta d…
Na viskas aišku. Pažiūrėsime ką sakys trečiadienį gydytoja🙂
Pozityvas parašė:
Na man atrodo daktarės nėra, kad labai siūlytų Niptą pačios, nes jis nėra pigus ir nėra kompensuojamas, nors labai tikslus, tai čia tik pasitarsit kartu ar verta d…
Na viskas aišku. Pažiūrėsime ką sakys trečiadienį gydytoja🙂
dovile.deka parašė:
Labas visoms! Kaip manot, ar realu, kad jau jauciu judesius mazucio😀🤔. Pajutau siandien o dar tik 11 savaiciu. Bet vis toje pacioje pilvo vietoje malonus spragsejim…
Na nežinau, man atrodo anksti dar. Gal tiesiog kažką kitą jaučiate. 🙂
dovile.deka parašė:
Labas visoms! Kaip manot, ar realu, kad jau jauciu judesius mazucio😀🤔. Pajutau siandien o dar tik 11 savaiciu. Bet vis toje pacioje pilvo vietoje malonus spragsejim…
Nemanau aš galvočiau, kad žarnynas. Man irgi kartais taip pasirodo, kad gi dar tos kruopytės tokios mažytės
dovile.deka parašė:
Labai realu jei ne pirmas nestumas ir jei placenta nugaros puseje. Pirma pajutau apie 20sav. Antra anksciau. Db trecias nestumas manau dvi trys savaites ir jau susimojuosim su zirniuku
Sveiki, laukiuos trečio vaikelio ir NIPT tyrimą net labai rekomendavo gydytoja, nes tai labai svarbus tyrimas ir aš tik apsidžiaugiau, kad jau yra tokia galibybė jau ir LT jį pasidaryti.Paimė kraujo mėginį Ketvirtadienį, sakė dvi trys dienos ir būna ats. Tai laukiu dar skambučio😇.Šį tyrimą reikia pasidaryti, kai sueina lygiai 10sav, kad atsakymas būtų gautas iki 12sav.Jei viskas gerai puiku, jei ne iki 12sav padaro išvalymą tėvelių pageidavimu.Beja 100% sužinai vaiko lytį😊, aišku jei nenori žinoti gali pažymėti pildoman dokumente varnelę ir tai bus paslaptis😇. Tiesa yra šis tyrimas siauresnio ir platesnio spektro lygų ištyrimui, kaina skiriasi 100eur.Bet mano atveju gydytoja pasitarė su genetikais ir pasakė, kad tikrai užtenka siauresnio su pagrindinėm 5ligom nustatyti.Kaina buvo 420eur. Žiūrėjau kt. Genetikos klinikoje kainas tai ten dar brangiau ant 100eur.Taip pat nors šį NIPT tyrimą pasidariau gydytoja vistiek siunčia pas genetikę dar struktūriniam ištyrimui, kad jau visai ramus laukimas būtų.Šiam tyrimui reikia gauti šeimos gyd. siuntimą ir nereikia pinigų mokėti, jei negauni siuntimo, tai rekomendavo Genetikos kliniką Vilniuje pas Natalija Krasovskaja, aš pas ją ir eisiu po poros sav kaina 110eur.Tai tik merginos gražaus laukimo.💐🥰💕
Sveikos merginos, ar teko girdėti apie Sodos ir Šlapimo eksperimentą lyčiai nustatyti?😊Ar bandėte ir ar rezultas buvo teisingas?🥰
Mano draugė pasidarė šį eksperimentą, kai jau žinojo lytį ir bandymas irgi parodė, kad tai berniukas🤗 Aš kiek darau rodo, ksd turi būti mergaitė taip norėčiau, kad būtų tiesa.😇🥰
Bandymas: Į stiklinę idedi šaukštą paprastos sodos ir maždaug dvigubai ar trigubai tiek šlapimo.
Jei pasidaro puta, kaip alaus bus berniukas!🤗
Jei stovi šlapimas be jokios reakcijos bus mergaitė!🤗 Youtube galit įvesti Test soda girl or boy yra daug pvz. Mano draugė, apie kurią minėjau ne rytinį šlapimą naudojo, o aš rytinį ar ne rytinį darau man nėra jokios reakcijos visai neputoja😊.Lauksiu komentarų labai smalsu😇Sekmės⚘
Karalienė21 parašė:
Sveikos merginos, ar teko girdėti apie Sodos ir Šlapimo eksperimentą lyčiai nustatyti?😊Ar bandėte ir ar rezultas buvo teisingas?🥰
Oo geras nesu apie tokį girdėjusi, lyti jau žinau reiks kada paeksperimentuot 😁👍
Pozityvas parašė:
Oo geras nesu apie tokį girdėjusi, lyti jau žinau reiks kada paeksperimentuot 😁👍
Praneškit ar teisingai parodė