Mama2 parašė:
Nusipirkau šnd magnio diasporal. Atrodo išgėriau ir iškart geriau pasidarė, atleido. 🙂
Buvau pas daktarę pirmadienį, sakė kol kas negerti išvis nieko apart folio.. Ateinantį pirmadienį darys kraujo tyrimą, gal bus kas aiškiau..
Mama2 parašė:
Nusipirkau šnd magnio diasporal. Atrodo išgėriau ir iškart geriau pasidarė, atleido. 🙂
Buvau pas daktarę pirmadienį, sakė kol kas negerti išvis nieko apart folio.. Ateinantį pirmadienį darys kraujo tyrimą, gal bus kas aiškiau..
Na dėl pykinimo, tai su pirmu nestumu visiskai nieko nesijaute, tik budavo spazmai kartais tokie nezmoniski užeidavo, bet gine nieko blogo tame nemate, tik nepatiko kad nepykina. Na o dabar visas komplekteles ir dar pakankamai anksti viskas prasidejo, visokie pojuciai 🙈 bet na buna blogesniu akimirku buna geresniu, taip jauciu kurį laika ir banguosiu 🤣
kaja2 parašė:
Sveikos 😉 sveikinu visas 🤗 aš šiandien dariausi testą, nes nuo savaitgalio pykina, tai pradėjau įtarti nėštumą. Ir pasirodo iš tikrųjų laukiuos 🙈 MM nereguliarios, …
Sveiki,as ir maitinu mazaja(9 men) ir jau testas parode ||😳...tai jauciu silpnuma,maudima apacioj,yoac naktim,menesines laiku,tai uztrukus joms pasidariau ir manau kad jau kokios 5-6 sav. Sekmes!!
Laba, jungiuosi į grupę, jau savaitę veluoja MM , užvakar testas parodė || bet labai neryškų. data rodo rugpj.4, o ir pirmąją pernešiojau 2 savaites. Tačiau nuo šnd pradėjo tepti, ryte rožiniai,o va vakare jau ir rudai. Nors per pirmąjį neštumą tepliojo irgi gana dažnai,tai neperdgyvenu per daug... nes pirmasis neštumas ir gimdymas buvo sklandus,be komplikacijų ar kitų nepatogumų, apart pykinimo pirmuosius 5 mėnesius 🤭 sekmes visoms!
Rožė13 parašė:
Jungiamės į jūsų gretas. Antras nėštumas. Šiek tiek skiriasi, nes anksčiau požymiai pasirodė, bet po kolkas puikiai. Sakykit kada geriausia prašytis tą pirmą echo d…
Sakyčiau neanksčiau 7 savaiciu, 8 kokia, nes aš nuėjau 5+3 ir sirdutes dar nematė, tik puslyte.
Raganele83 parašė:
Sveinimai!man pykinimas stipriausias buvo 7-10 sav. Tai manau mums dar ankstoka, nors as ir nevemiau, tikiuos siuo kart nebus taip bloga
Man stiprus pykinimas gana dabar. 4-5savaitę. Nors su praeitu nestumu 8savaitej buvo.. jei nepykintų būtų tobula.
Bet ryte stengiuos per prievartą valgyti-geriau iskart buna. Geriu imbiero arbatą ir metinių saldainių turiu.
Jamile parašė:
Sveiki,as ir maitinu mazaja(9 men) ir jau testas parode ||😳...tai jauciu silpnuma,maudima apacioj,yoac naktim,menesines laiku,tai uztrukus joms pasidariau ir manau …
Vow! Mano irgi mazajam 9menesiai. Maitinu irgi. Truputį sujautrejo speneliai
Rožė13 parašė:
Jungiamės į jūsų gretas. Antras nėštumas. Šiek tiek skiriasi, nes anksčiau požymiai pasirodė, bet po kolkas puikiai. Sakykit kada geriausia prašytis tą pirmą echo d…
Gyvenu ne LT, pirmajai echo cia siunčia apie 18 savaite. Teks ilgai laukti.... 🤗
ievyte221 parašė:
4 men uzkibo![]()
Pirmoji užkibo po 2 metų, o dbr pavyko po metų 🤭
Agnijietė parašė:
Gyvenu ne LT, pirmajai echo cia siunčia apie 18 savaite. Teks ilgai laukti.... 🤗
Na, keista, kad 18tą, nes 12sav yra svarbiausias echo ir pagal jį sprendžiama, ar reikia genetinio testavimo ir tt. Bet jūs turbūt Norvegijoj, ten žinau, kad per visą nėštumą vos porą echo padaro, šiaip atsipalaidavę tokie