Heracee parašė:
Sveikinukada daret testa?
Testa dariau spalio 25 d. Tada dvi dienas velavo menesines 😊
Heracee parašė:
Sveikinukada daret testa?
Testa dariau spalio 25 d. Tada dvi dienas velavo menesines 😊
Kristina189 parašė:
Sveiki kokius nors vitaminų gerete ar taretes su daktarė
Antradieni keliauju pas daktare, bet manau folio rugsties nusipirksiu, per pirmaji nestuma foli geriau pirmus 3men☺️
editulika parašė:
Sveikos merginosjungiuos i jusu gretas...spalio 24 d turejau persileidima, bet sekanciu menesiniu nesulaukiau
ov buvo apie lapkricio 15... vakar testas paro…
Prie ov datos pridėk 14 dienų, žinosi kada turėjo būt sekančios mm ir kokio ilgio būtų buvę sciklas, tada tokį ciklą įvesk į skaičiuoklę ir žinosi kiek tiksliai sav mano skaičiavimu, šiandien būtų lygiai 4 pilnos sav
Sandrienė parašė:
Prie ov datos pridėk 14 dienų, žinosi kada turėjo būt sekančios mm ir kokio ilgio būtų buvę sciklas, tada tokį ciklą įvesk į skaičiuoklę ir žinosi kiek tiksliai sav…
Dekuj taip ir bandziau skaiciuoti tai sutampa su jusu skaiciavimu
ievyte221 parašė:
Sveikos merginooos! Jungiuosi i jusu gretas!
Norejau pasiteirauti, kaip suzinojote jog laukiates, nuo ko pradejote? (T.y kada …
Sveikinu! Jei negeriat, tai butinai pradekit folio rugsti gerti ;) siulyciau rasytis 6 savaitei pas ginekologe ;)
ievyte221 parašė:
Norejau pasiteirauti, kaip suzinojote jog laukiates, nuo ko pradejote? (T.y kada …
Na aš su dviem nėštumais eidavau apie 8savaitę pirmo vizito. O tada jau ginekologė viską susako dėl tyrimų ir sekančių vizitų. Bet kitos kurios turėjo kažkokių problemų anksčiau eina tai aš tik pagal save sakau ir šįkart taip darysiu.
ievyte221 parašė:
Aš irgi eisiu šešių su trupučiu savaičių, norėjau šiek tiek vėliau apie 8 sav, bet kitaip vietos nebuvo.
Rut7 parašė:
Aš irgi eisiu šešių su trupučiu savaičių, norėjau šiek tiek vėliau apie 8 sav, bet kitaip vietos nebuvo.
Gal yra moteru is Kauno? butu idomu suzinoti pas ka planuojat lankytis