alytiškė 88 parašė:
Tai greiciausiai auginate dukryte😊
Tikrai taip, laukiuosi mergytės 😊
alytiškė 88 parašė:
Tai greiciausiai auginate dukryte😊
Tikrai taip, laukiuosi mergytės 😊
Eligijaozbinaite000 parašė:
Sveikoosss mamytėės, mum jau 18 savaitė, galiu pasidžiaugt tik viena, kad pykinimas jau nebežudo tiek😂 gimdymo data Birželio 27 (Mano gimtadienis 25 ) pasidovanosiu…
Mano terminas birželio 28d., o vyro jubiliejus birželio 20, mano pačios gimtadienis liepos 11, tai puiki dovana abiems bus
vsokolovskaja parašė:
Sveikos. Ar yra neštukių, kurioms šis neštumas yra lengvas? Pavyzdžiui jei man kartais nesuskaustu nugara ir neaugtų pilvukas, nežinočiau, kad esu nesčia😊. Jokių bl…
Sveiki, aš viena iš tokių 🤗😄
vsokolovskaja parašė:
Sveikos. Ar yra neštukių, kurioms šis neštumas yra lengvas? Pavyzdžiui jei man kartais nesuskaustu nugara ir neaugtų pilvukas, nežinočiau, kad esu nesčia😊. Jokių bl…
Baisu džiaugtis, kad nesmogtų dvigubai antroje nėštumo pusėje 😀 bet ir man viskas labai lengvai, pradžioje švelniai pykino, galva svaigo, ir tiek 🥳
vsokolovskaja parašė:
Yra☺️
vsokolovskaja parašė:
Aš kai laukiausi savo pirmagymės taip buvo nepykino net puikiai jaučiausi iki galo. Su antru tris mėnesius vėmiau. O dabar laukiuosi trečio tai tik visai nesenai atslūgo pykinimas. 🙈
Laiminga34 parašė:
Tai jūs laimės kūdikiai 😀
aš irgi taip pat galvoju apie tas kurios puikiai jaučiasi
kaip loterijis bilietą ištraukti sėkmingą
Na va vakar buvau pas genekologę, darė eko. Pagal eko 19 sav ir 5 d. Bet gaila lyties tiksliai nepasakė, nes vaisius susisukęs į kamuoliuką, o dar gimda spazmuoja labiau nei turėtu. Labai trukdė tiksliai atlikti eko. Gine patarė pradėti gerti magnį, kad gimda mažiau spazmuotu ir plėstusi o ne trauktusi. Gal kuri ir su tuo susidūrė?