FFroska parašė:
Manau dar max 2 metai😁brolio vaikas vieną dieną tiesiog atsisuko ir pareiškė tėvams aš tai čia su tėvais tikrai nemiegosiu😁ir tiesiog išėjo į kitą kambarį😁…
Na mano dukryte 8metu vis dar miega su mumis 😳🤷♀️🤫
FFroska parašė:
Manau dar max 2 metai😁brolio vaikas vieną dieną tiesiog atsisuko ir pareiškė tėvams aš tai čia su tėvais tikrai nemiegosiu😁ir tiesiog išėjo į kitą kambarį😁…
Na mano dukryte 8metu vis dar miega su mumis 😳🤷♀️🤫
GretaDas parašė:
Ar čia yra iš Klaipėdos neštukiu? Gal pasidalinsit pas kokia ginekologe lankotės ir rekomenduotumet 🙂
Aš esu. Jei mokamai galite i nortway Dargienė. Einu pas save poliklinikoje ilona girdvainienė. Ir dar i miesto poliklinika pas šatku arba talijūnienė. Lbj rekomenduoja moterys Gruzdienės klinika,bet eilės didelės
levand parašė:
Man 32.
Mūsų gimdimo data sutampa 07.15. 🥰
Smagu 🤗 gal jus Vilniete?
Muselioks parašė:
Įdomu kiek jums metų man greit 20 esu ištekėjusi ir vaikutis planuotas❤️
Man 32 :)abu nestumai planuoti,neplanuota tik,kad bus 3vaikai 🤣
FFroska parašė:
Žinokit maniškiui vyrukui 5 metai ir dar vis miega su mumis..miega savo lovytėj nebent einam kartu migdytis..o man ten toj mažoj lovytėj gulėti su juo iki kol užmig…
As va mastau keist vaikui lova i 90x200 🤔gal tada miegotu savo lovoj,o esant poreikiui as ar vyras galetume salia miegot 🤔
FFroska parašė:
pas mus yra tradicija ateiti vakarais paas mane i lova ir paguleti, paplepeti. butinai kiekvienas atskirai ir taip gauti tik mano vienos demesio. dickiui 9 vasara ir vis dar ateidineja
idomu kada nustos eiti bet kol kas dar dziugiuos
aliepa parašė:
pas mus yra tradicija ateiti vakarais paas mane i lova ir paguleti, paplepeti. butinai kiekvienas atskirai ir taip gauti tik mano vienos demesio. dickiui 9 vasara i…
Žinokit aš dar džiaugiuosi kad esu reikalinga jam ir ta mano šiluma..gal tai ne pagal vadovėlius bet jei jam to reikia lai miega...laikas greitai bėga tuoj užaugs ir bus tik mamą labas ir ate😁
aliusha parašė:
Smagu 🤗 gal jus Vilniete?
Taip 🤗
Apsidairyk parašė:
Tikrai pasėlio, o ne eilinio šlapimo tyrimo? Man sakė, kad jeigu ryt atnešiu, tai bandys padaryt iki kt antradienio, kai bus vizitas pas ginę🤔
Taip, tikrai
Šlapimą dar tą pačią dieną gavau ats. Matyt paros užtenka tas bakterijas augint. Šiaip visus tyrimus per kelias valandas padaro
Šypsenėlė001 parašė:
Man 30. Su vyru sugalvojom, kad norim greitu vestuviu ir tada is kart vaikuti. Tai susiplanavom gretas vestuves, sukvietem svecius. Visi aisku "tai jau nescia". Ir …
Oooo sveikinimai
Mes dar vestuvių neturėjom, planuojam po metų t.y kitais metais kai jau leliukui bus beveik metai
Kažkaip nusprendžiau dėl amžiau, kad pirma noriu leliuko (29m), o po to jau galim vestuves..
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai