Aistuze parašė:
Aš savo abu vaikus Emmaljunga užauginau. Buvo nuostabus vežimas. Ir asmeniškai man - labai gražus 🥰
Mano sesuo turejo tokį vežimėlį, tik nežinau kokį modelį, prieš 8-9 metus ir tada sakė, kad geriausias iš geriausių ir kai sužinojo, kad aš laukiuosi pradėjo labai labai rekomenduoti, bet kai rinkomės vežimėlį ir daug ką apžiūrėjom, tai Emmaljunga visai nepatiko. 😬 Aišku vežimėlis, kaip vežimėlis, bet lopšys labai mažas dabar pas juos, viduje tik 76cm, kas yra nedaug, nes Tutis lopsiai po 85-86cm ir mes prioritetą pradžiai lopšiui skyrėme.
Mieste važinėti manau geras vežimėlis, gal turi ir geresnį pravažumą per visokius keliukus ir pievas, bet ratai ten nepripučiami, kaip buvo pas mano sese, ką ji labai gyrė, lopšys mažas ir pats vežimas atrodo kaip dauguma. Nesu garantuota kaip aukštai yra lopšys ir kaip reguliuojasi viskas ten, nes net nežiūrėjom daugiau į tuos vežimėlius kai išsiaiškinom lopšio dydį. 🙈 Manau verta ieškoti gerai išlaikyto dėvėto senesnio modelio, nes naujesni ir esantys davar prekyboje, tai nu man didelio įspūdžio nepaliko, nors sesuo tikrai išgyrė labai savo turėtą. 😁