Neringuteee parašė:
Klaipėdoje tikrai duoda epidiūra, savo nereikiq turėtidalyvavau online gimdymo kursuose
Kaip šaunu. Duoda ir sistemą ir vaistus?
Neringuteee parašė:
Klaipėdoje tikrai duoda epidiūra, savo nereikiq turėtidalyvavau online gimdymo kursuose
Kaip šaunu. Duoda ir sistemą ir vaistus?
Sveikos, kaip jūsų savijautos? Pastarąsias dienas tai užėjęs pastovus alkio jausmas ir noras miegoti😀atrodo tiek reikia visko pasidaryt, bet tiesiog nėra jėgų😀kaip jūsų pilveliai bei jų gyventojai? Pas mane juda duodas viskas ok tik kad labai jau pradėjo pilvas kietėti..balionėlis tikras pasidariau😀
stvarkuniene parašė:
Labas rytas,mamytės kurios užsisakinėjote rinkinius i gimdimo namus ,kurios firmos pasirinkot?Ačiū
9 mėnesiai.
FFroska parašė:
Sveikos, kaip jūsų savijautos? Pastarąsias dienas tai užėjęs pastovus alkio jausmas ir noras miegoti😀atrodo tiek reikia visko pasidaryt, bet tiesiog nėra jėgų😀kaip …
Panašiai ir pas mane, kažkoks tinginys pastarosiom dienom pasidariau.. parpiu iki vidurdienio, tada porą valandų pasikuičiu ir jau pietų miego norisi 😃😃 kažkaip persisuko čia pas mane viskas, nes pradėjau vėl naktį nemiegot iki kokios 2,3 valandos, o dar ir lelytė kažkokį naktinį režimą pasijungus, miegot neleidžia😃
Dėl valgymo tai jau nebežinau ką daryti, riju viską iš eilės ir tas valgymas kažkoks nelogiškas, valgau saldžiai, tada sūriai, tada vėl saldaus, dar rūgštaus, dar kažko gazuoto užsinoriu, po to gaivaus ir taip be sustojimo... priaugau jau 20kg, bijau kas liepą bus, bet neina susitvardyt, ar čia hormonai ar čia kas...🤯😃
Šiandien atsikėliau su vyru anksti, galvojau super diena bus, pavalgiau atsigėriau kavos, vėl užmigau, prabudau vidurdienį, diena įpusėjus ir iš manęs jokios naudos..😃
Saule232 parašė:
As siandien kaip tik pasisveriau +16kg, o dar laiko liko liko😀 o is kitos puses tai visai ne daug liko laiko iki susitikim. Manau jau birzelio vidury prasides pirmi…
Aš jau labai laukiu to susitikimo. Ir bijau ir laukiu😃 kažkaip jau labai norisi atgauti savo kūną...
O man tai atrodo kad laikas labai greitai bėga ir kad visko nespėsiu padaryti Bet taip prieš savaite ar dvi labai nuovargis atsirado didelis.. nes ir mažylei daiktus renkuosi ir būtą įsirenginėjam, atrodo yra tų reikalų, o ryte prabusdavau 6 h tik išėjus dekretan, dabar jau pramiegu vyro žadintuvą 7 ryto ir net neišgirstu jo. Atsikeli, papusryčiauji ir 9 ryto velniškai ima migdyti vėl.. nesuprantu kaip iki pietų prisiverst pasitvarkyti ar kažkur išvažiuoti, nes rankos nekyla.
Aš pati jau 17kg priaugau bet šiaip apetitas suprastėjęs, nes nebetelpa tiek, rūgštys kankina, tai vengiu bet ką ar daugiau valgyt.. Pilvas kaip kada balionėlis - tada sunku net atsisėst ar atsistot, bet kūnas mane džiugina, man kažkaip labai smagu save su pilveliu matyt ir atrodo norisi ilgiau pasimėgauti nėštumu
Viktorinaa parašė:
Panašiai ir pas mane, kažkoks tinginys pastarosiom dienom pasidariau.. parpiu iki vidurdienio, tada porą valandų pasikuičiu ir jau pietų miego norisi 😃😃 kažkaip per…
Aš kol kas 8kg esu priaugusi, bet su pirmu buvau priaugus 27kg tai kažkaip kartoti antrą kartą nebesinori😀bet jei ir toliau pastoviai alkis kankins nežinia kaip čia bus😀