Laiminga34 parašė:
Man zinokit idomu kokio mazdaug amziaus cia esancios mamytes? Man 35 metai ir as mastau, gal jau amzius apsunkina vaiko auginima 🤭 nu nes atrodo budama jaunesne mam…
Man 26 rugseji suejo sunkiai pernesu bemieges naktis
Laiminga34 parašė:
Man zinokit idomu kokio mazdaug amziaus cia esancios mamytes? Man 35 metai ir as mastau, gal jau amzius apsunkina vaiko auginima 🤭 nu nes atrodo budama jaunesne mam…
Man 26 rugseji suejo sunkiai pernesu bemieges naktis
werner parašė:
Man 26 rugseji suejosunkiai pernesu bemieges naktis
Vadinasi metai nepasiteisinimas 😀 as siaip iki nestumo labai su nemigomis vargau, budavo ir 3 savaites visiskai nei kiek nemiegota, vaistus jau tada vartodavau ir tada taip blogai nesijausdavau, kaip dabar kai 1 nakti kokia neismiegu 😀 nerandu logikos 🤭 nors kai neturi vaiku, neismiegojusi nakti, diena neturi jokios atsakomynes nesti uz maza zmoguti, o dabar kudikiui nepasakysi, pabuk tyliai, mama nori pailseti 😵😀
Laiminga34 parašė:
Tiksliai nepamenu, bet man lygtais dabar 33. Prieš 10 metų buvau geresnės fizinės sveikatos, bet dabar esu geresnės psichinės, emocinės būklės. O pastaroji gal net svarbiau.
Naktį keltis visada sunku būdavo, yra ir bus. Nieko nepadarysi, teks atkentėt. Vėliau, augant vaikui, atsiras daugiau galimybių prisimiegot.
Dezavu323 parašė:
Man 32, as irgi galvoju, kad butu lengviau jeigu pries 10metu buciau pagimdzius 😂miego maziau reikedavo ir gsl kantrybes daugiau buciau turejus, nes kuo toliau tuo …
Man 38. Aš dabar kaip tik kantresnė ir man atrodo daug lengviau nei prieš 12 metų. Na ir mano pupa gerai miega. Keliasi naktį vieną kartą arba nesikelia visai. Na čia matyt mišinuko dėka. Mergaitė visą dieną gan geros nuotaikos. Jei pradeda pykti tai arba valgyt nori arba miegot.
Tfu tfu tfu neprisišnekėjus.
Tik kažkur frazę užskaitau. Ties 5 mėn baigiasi gero kūdikio era. Toliau jau prasidės dantų dygymai ir velnias žino kas dar.
Bandau duoti ragauti daržovių košių. Ale visai jai tas nepatinka. Kaip manot. Daryt kokios savaitės pertrauką ar toliau bandyti siūlyti panašiais kas 3-4 dienas vis kitą daržovę. Gal atrasime kuri jai skani. Na vakar atrodo jau biški valgė čepsėjo, nestūmė lauk. O šiandien jau visiškai nenorėjo ir pyko ant šaukštelio. Tai ir pasimečiau ką toliau daryti.
Dar vakar aš užradau faina IG profilį. Fitlittleone. Kaip mankštinti kūdikėlius, kaip su jais užsiimti, kad padėti su pasiekimais.
Kokių Jūs gerų profilių IG esat radę kūdikių tema. Pasidalinkite.
Inmap parašė:
O ar kas nors taip stipriai vėluoja su skiepais kaip mes?! Dar trečio mėnesio skiepo neturime, o vėl savaitei atidėjom dėl slogos?! Tai sesė dovanų iš mokyklos parn…
Šiuo momentu vėluojama 1 mėn. Apie mėnesio vidurį turėtų gaut skiepų. Bet kas ten žino kaip bus. Gal vėl susloguos.
k@mylye parašė:
Man 38. Aš dabar kaip tik kantresnė ir man atrodo daug lengviau nei prieš 12 metų. Na ir mano pupa gerai miega. Keliasi naktį vieną kartą arba nesikelia visai. Na č…
O gal apie primaitinima zinote kokiu knygu, puslapiu?
k@mylye parašė:
Man 38. Aš dabar kaip tik kantresnė ir man atrodo daug lengviau nei prieš 12 metų. Na ir mano pupa gerai miega. Keliasi naktį vieną kartą arba nesikelia visai. Na č…
Nuo kokios daržovės pradėjote? Siūlau padaryti pertrauką ir pasiūlyti saldžia bulvę, arba moliūgą. Nes mūsų pienukas yra salstelejes, ir jei pradedam nuo kokios cukinija, bulvės ar kitokios daržovės, tai natūralu jog vaikui nepatiks. Aš taip dariau ir prie moliūgo ar saldžios bulvės dejau kita daržovę ir taip po dvi maisiau.
Dezavu323 parašė:
O gal apie primaitinima zinote kokiu knygu, puslapiu?![]()
Bendram supratimui nuo jo pradėti tai naudoju programėlę laimingas pilvukas, o šiaip yra internete įvairių puslapių su primaitinimui, kur ir receptų galima rasti. Net gi marmaluzi puslapyje yra tyrelių receptų įkelta.
Dolen parašė:
Nuo kokios daržovės pradėjote? Siūlau padaryti pertrauką ir pasiūlyti saldžia bulvę, arba moliūgą. Nes mūsų pienukas yra salstelejes, ir jei pradedam nuo kokios cuk…
Pradėjom nuo cukinijos, nes buvo vietelė daržovė kurią turėjau tikrai ekologiškai užaugintą, nes pati auginau. Toliau sekė paprasta bulvė. Tai va pirma diena bulvė lyg visai nieko. O šiandien jau nebe.
Jaučiu padarysim pertrauką, nes dabar neturiu nei saldžios bulvės nei moliūgo.
Dezavu323 parašė:
O gal apie primaitinima zinote kokiu knygu, puslapiu?![]()
Tik pagal turinį sakyčiau "Mažylio receptai" gal visai gera. Bet realiai aš jos nevarčiau.
Jei iš kokių IG profilių tai čia jau minėjo kažkas @marijazili, bet ten daugiau jau vyresniem, kai jau ir kotletukus valgo ir panašų maistą. Toks receptų profilis.
Dar rusikalbės merginos yra @pro_prikorm. Tai ten daugiau info nuo 6 mėn kūdikėliams, bet užtat galima rasti pvz kokią žuvį galimą duoti, kokios ne, kiek dienos norma pagal.amžių ir pan. Tik reikia gerai panaršyti po profilį tikrai geros info yra.
O pati tai tiesiog dar šia lentele vadovausiuos.
Laiminga34 parašė:
Pirma pagimdziau 37, antra 39 metu spejau iki 40 metu dabar 40 metu..ir esu laiminga, kiekvienai savo laikas gimdyt,nes matomai taip buvo lemta
nesijauciu tu vadinamu metu nuo nuovargio
kaip zmogus jauciasi toks ir bus
vien tureri vaika yra laime, pagalvojus kiek moteru nori bet negali,arba sunkiai pavyksta. Su metais mes brandesnes moteris ir jau kitaip ziurim i viska, bet nesakau kad jaunesnes kitokios,bet kiekviena skirtingai ziurim i motinyste,vienai sunkiau kitai lengviau ,bet toks musu matyt gyvenimas