magosa parašė:
O ar jums pavyksta sumaltas kruopas isvirti be gumuleliu? Nu nesuprantu ka blogai darau. Idedu i salta vandeni, gerai ismaisau, beverdant dar buna ipilu vandens jei…
O jūs nenorite virti paprastų kruopų ir tada jas sutrinti?
magosa parašė:
O ar jums pavyksta sumaltas kruopas isvirti be gumuleliu? Nu nesuprantu ka blogai darau. Idedu i salta vandeni, gerai ismaisau, beverdant dar buna ipilu vandens jei…
Dolen parašė:
Turiu tik beaba, kazin ar jis sutrins iki vientisos mases, kitaip jis nevalgo. Net mamuko per stambios ir spjauna 🤔
magosa parašė:
Turiu tik beaba, kazin ar jis sutrins iki vientisos mases, kitaip jis nevalgo. Net mamuko per stambios ir spjauna 🤔
Paprasto blenderio neturite? Verta įsigyti 🙂 susitarimą košes puikiai.
Manau jei verdat sumaltas, tai tam kad nesusiguzuotu košė, reik virt kaip manus. Berti kruopas nuolat maišant, ir maišyti, kol išvirs.
ponia.gandriene parašė:
Kokie smagūs vaikų pasiekimai :)) kažkada žiūrėjau standup pasirodymą, kur komikas Ravi Patel mėtė bajerius apie vaikų auginimą (jis pats neturi, ar neturėjo tuo me…
Taip prajuokinot 😁 Bet dabar taip suprantu tuos jausmus, dziugesi ir tam tikra pasididziavima, ko neturint vaiku tikrai suvokt negalejau :)) O papasakot tai va tik ir gali i forumiuka aaarba mamai 😁 Bet tie mini pasiekimai tikrai yra fantastiski ❤️❤️
Klausykit, o koks dabar jūsų naktinio miego setupas? Mano Pranas iki šiol miega prie mūsų lovos pristumtoj lovelėj (be vieno rėmo), bet kad jau pradėjo sėdėti ir labai toj lovelėj makaluotis (kai prabunda) – bijau, kad neišsiridentų per šoną. Nu ir tie rėmai darosi jau žemoki tokiam judriam. Tai ką daryti? Kiba traukti lovelę atskirai ir keltis man kaskart iš lovos, kai prabunda? O gal kas nors jau migdot atskiram kambary? Kaip tada sekasi?
Ar liko dar kažkam 4-5 dienos miegeliai?
Nesuprantu, mano pupa labai neilgai išbūna geros nuotaikos, o kai ji soti ir švari, bet pikta, daugiau nežinau ką ir bedaryti, tik migdyti... dėmesio tikrai skiriu daug, bet ji zirzia tol, kol pradedu migdyti. Apie kažkokį palikimą ją vieną trumpam pažaisti tai man tik pasvajot, retai taip būna.
Ar čia normalu ar nelabai? Papasakokit apie savo dieną?
Nu ka. Turim ir mes šiandien kuo pasidžiaugti. Jau po truputėlį mano pupa pradėjo šliaužti. Bet reikia tikrai kažko.tokio, kad dėtų pastangų šliaužti. Ir taip gan gražiai ir simetriškai. Jokių "sužeisto kareivio" šliaužimo. Kitas tikslas atsisėsti ir ropoti.
Eleonora Bonė parašė:
Klausykit, o koks dabar jūsų naktinio miego setupas? Mano Pranas iki šiol miega prie mūsų lovos pristumtoj lovelėj (be vieno rėmo), bet kad jau pradėjo sėdėti ir la…
Pas mus ta pusė kuri buvo be rėmo, dabar uždėtas rėmas, bet to rėmo apačia nuleista iki pat žemės. Tai atitvaras nuo mūsų lovos pusės gaunasi apie 15 cm aukščio nuo lovytės čiužinuko. Bet kai pradės sėdėti ko gero reiks jau tą pusę kelti lygiai su visais rėmais. Nu gal aiškiai parašiau.
Monicute1 parašė:
Ar liko dar kažkam 4-5 dienos miegeliai?
Pas mus like 2-3 miegeliai. Priklauso nuo to ią veikiam tą dieną. Šiandien buvo du po 1,5 val.
Eleonora Bonė parašė:
Klausykit, o koks dabar jūsų naktinio miego setupas? Mano Pranas iki šiol miega prie mūsų lovos pristumtoj lovelėj (be vieno rėmo), bet kad jau pradėjo sėdėti ir la…
Maniškė miega mūsų kambaryje, bet ne prie mūsų lovos. Tai naktimis jei reikia keliuosi, einu iki jos. Bet man tai neproblema. Kai naktimis valgydavo, pasiimdavau iš lovytes ir guldavom į lovą valgyt. Tada atruginu ir vėl atgal į lovytę miegot 😄
O jūsų lovos dugnas nesireguliuoja? Ar jau nuleidot iki žemiausio?
Šven. parašė:
As jau loveles rema idejus. Baisu kai vartosi. Nakti taip sunkiau iskelt, bet ramiau. O pas jus remo aukstis nesireguliuoja?
Reguliuojasi, tai ir svarstau, ar jau laikas žeminti, o gal jau bandyt į atskirą kambarį guldyti. Vis tiek reikės iš lovos man keltis, tai ir iki kito kambario galima nueiti. O kambary planuojam tiesti didesnį čiužinį ant žemės, be lovos. Turim šeimoj išbandžiusių tokį būdą, ir labai patenkinti! Vaikas pats gali nulipti, užlipti, ir nepavojinga, kad iškris. Aišku, dabartiniam etape kambarys turėtų būti max tuščias. Nežinau, žodžiu. Pasimetus, kaip čia strateguoti toliau viską.