2023.01.31 23:07 (prieš 1 mėn.)
Žiauriai sunku paskutiniu metu... ir pritariu, kad sunku, kai pirmagimis ir esi planuotoja ir pan. Aišku kai kitos mamos sako, kad čia reik susitaikyt su tuo ir pan. Na suprantu aš tai, bet taip greit matyt pasikeisti neina.. na ir iš tikro tas nemiegas labai išderina.. maniškis miegojo gerai iki 4 mėn regreso ir nuo to laiko belekas. Tapo papinuku, reikia manęs. Atrodo jau būna išmokęs pats užmigti, be pykčių ir pan. Bet naktys vis tiek nepagerėja. Man gerai jei kas dvi valandas keliasi, o padėjus į lovytę miega. Etapai yra, kai nepadėsi į lovytę arba pamiega 20min... tada miega su mumis...Tikrai norisi kaltinti mp.. bet va yra kieno vaikučiai su mp keliasi tik kartą. Dieną einu kartu pamiegot- tai vos įmigus man jis jau keliasi, tada dar labiau nuovargis smogia. Žodžiu... ir šiaip maniškis kaip koks vijurkas- pampersa pakeisti ar aprengti, kremu ištepti yra egzorcizmas. Jau rengiu ir pampersą keičiu sau ant kelių, nes paguldyt ant nugaros neįmanoma. Jei ant pilvo- tada varinėja po lovą ir teplioju iš paskos gaudydama. Vis sodinu, kad ilgiau pasedėtu... neįmanoma- per šoną sukasi ir varo toliau, lipa per koja nors tu ką. Tai kaip ir nežinau ar vaikas pasedėt galėtų ilgiau jei susikauptų ar nemoka dar
žodžiu pasiguodžiau😭 apkabinu visas, kurios myli beprotiškai, bet tuo pačiu jau išėjusios iš proto...