2023.05.27 08:04 (prieš 2 d.)
SoniaSonia11 parašė:
Kažuri mama rašė apie mišinio gėrimą naktį. Na tai mes iš tų kurie naktį bundam kokius 7-8 kartus. Ko aš tik nebandžiau - drėkintuvas, naujos užuolaidos aklinai tam…
Tikriausiai rašiau aš. Tik mūsų kelias mažiau kartų. Šianakt 2-3, bet būna ir daugiau tikrai..aš iš pradžių maniau, kad jis gal per diena negauna savo kolorijų, tai bandžiau prieš pat miega duoti košės hipp ale specialiai vakarinės kažkokios, ji ale sotesnė, bet nepadėjo. Realiai maniškis tikrai per dieną mažai suvalgo maisto, faktiškai mėsą su daržovėm dažniausiai pati suvalgau, nes jis max pora šaukštų. Vakar dariau ir žuvytės, tai same story. Bandau kompensuoti tai kitu maistu -omletu, varške, košėmis. Nežinau ar tas naktinis norėjimas valgyt tikrai dėl to tikrojo noro-alkio, ar kažkoks įprotis, nors atrodo specialiai gi nekišom to pieno. Realiai iki 4 mėn nesikėlė naktį valgyt nei karto, o dabar kažkokia tragedija.
Tamsios užuolaidos irgi nepadėjo.
Maniškis aišku būna dažnai pageria pats, mūsų net neprikelia :D, bet vistiek mane nervina tas jo naktinis valgymas. Jam tas pienas kaip koks narkotikas, ir dieną labiausiai jo nori iš maistų, ne tik naktį.
Vieną naktį bandžiau tiesiog jį raminti glebyje, neduoti pieno, tai klyke 15 min, kol as neiskenciau ir daviau.. gaila kazkaip vaiko, bet baisu, kad dar ilgai tos naktys bus tokios, jei kazko nedarysim, bet realiai nežinau ką čia ir daryti.
Kalbėjau su keliom draugėm, pažįstamom, visų vaikai apie 1.5 metų ir visi keliasi dar po kelis kartus naktį mp pagerti, tai kažkaio nurimau tada, kad nu taip būna. Bet nu 7-8 kartais ir jei kiekvieną naktį, tai jau labai daug. :/
Linkiu stiprybės, žinau kaip sunku, kai naktį kokybiškai nepailsi.