2022.01.21 08:26 (prieš 4 mėn.)
PiktasKeksas parašė:
As dantis be nuskausminimo taisausi, migrena irgi ismokau be vaistu isgyvent, nu bet pagimdyt be epiduro neisivaizduoju
turbut todel, kad kaklelis nesidaro, ji p…
Aš dantis irgi be nuskausminamuju taisau, ir migrena turiu bet ne ta pripažinta neurologu o tiesiog šeimos daktarės kiekvieną pavasarį nuo maždaug kovo iki gegužės vidurio man skauda galvą non stop 24val per parą (nuo per didelės šviesos, tos saulės taip reaguoja mano galva) o skausmas tai o vaikyti visai ne tas įprastinis galvos skausmas.
Bet per patį gimdymą man skausmo nuėmėjas buvo natūralus adrenalinas kai aš pajutau kad jau viskas noriu stumti, žinokit subėgo daktarės nuėmė ta epidiuras, oksitocinus visus, aš pati negalėjau patikėti kad jau viskas (nes galvojau kad iki ryto dar tikrai ne o buvo ~19val vakaro), visa kūną apėmė toks drebulys ir išėjimas iš savęs kažkokia prasme - kad aš ant tiek viską savyje kas kaip vyksta jaučiau kad matyt iš to šoko aš skausmo nejaučiau, jaučiau viską, kaip plyštu, kur vaikas, kaip kerpa bet mano pasąmonėje ir tuo metu man tai buvo neskausmas o toks visai kitas pojūtis 😍
Bet nieko užtat labai puikiai jaučiau skausmą kaip siuvo, kiekviena durį 😁 bet jau buvo zdin kai kleckas ant rankų 😁
Vasaros mergaitė parašė:
Apskritai ne tik anesteziologo gimdymo metu reikia klausyti, bet visos komandos. Tiesiog turi jais besąlygiškai pasitikėti ir tikėti ir daryti ką jie sako. Tada vis…
Aišku kad reikia, bet man pvz sakė po su leidimo sakė gulėt ir nejudet 😁