misslinute parašė:
Oi prisiminiau su pirmuoju migdymo vargus, kažkaip primiršus buvau 🙈 Gimdymo namuose antrą parą, kuri buvo labai sunki, bandžiau lopšines dainuot prieš nakties mieg…
Himną 😃 Prajuokinot 😃 Šaunuolė! 😃😃👍👍
misslinute parašė:
Oi prisiminiau su pirmuoju migdymo vargus, kažkaip primiršus buvau 🙈 Gimdymo namuose antrą parą, kuri buvo labai sunki, bandžiau lopšines dainuot prieš nakties mieg…
Himną 😃 Prajuokinot 😃 Šaunuolė! 😃😃👍👍
Sveikos,
Prisiduodu savo dziaugsmu
05.10 Santaru klinikose gime musu sunelis, del vardo dar diskutuojama 🥰🍼👼👌
3200 g. 53 cm.
Terminas buvo 05.14, bet jau kelias dienas iki gimdymo jauciau vis stipresnius strenu skausmus ir siaip jau buvo sunku, bet viska nurasiau paruosiamiesiems saremiams ir kantriai laikiau, kol 10 d. nakti pabudau nuo skausmo ir pamaciau truputi kraujingu isskyru. Pradejau fiksuoti laika tarp saremiu ir lyg jau buvo reguliarus, bet po duso nurimo. Tai apie 3 val. nakties pradejau is leto ruostis vaziuoti pasitikrintis, dar su vyru padiskutavo imti lagaminus ar ne, tai nusprendeme, kad geriau tureti ir gerai padarem 😁
Lingonineje buvom 6:30, saremiai buvo visai dinge, tai tikrai galvojau vaziuosiu namo, bet kai patikrino na ka, jau buvo 6 cm ir tiesiai i gimdykla 😁 8 val. jau buvau gimdykloje, pradejau vel jausti saremius, dar bandziau prasyti epiduro, bet gydytoja labai neskubejo kazkaip, pastate laseline ir kai atejo vel jau buvo 8cm ir sako koks epiduras, ruosiames gimdyti 😁 Na ka, pabaiga buvo jau su rimtesniais skausmais, bet labai ilgai neteko kankintis ir 11:53 gime musu stebuklelis 🥰
Personalu darbu esu labai patenkinta, tikrai buvo momentu kai akys buvo pilnos baimes, tai tiek gydytoja, tiek akusere labai padejo, tokios su geru humoru ir konstruktyvios 👍😊 Aisku labai padejo ir vyras, be jo tai nzn butu buve liudna tikrai.
Dabar jau esame namie, bet vis dar mokausi maitinti, yra issukiu, bet tikiu viskas pavyks 💪😍🌸
Sekmes dar laukiancioms ir linkiu lengvo, ramaus gimdymo🙏 Ir zinoma didziausi sveikinimai jau pagimdziusioms mamytems 💜🌸
Nila parašė:
Sveikos,
Sveikinimai jūsų šeimynai!🎉🤗💐
Nila parašė:
Sveikos,
Opa! Sveikinimai! ☺️ Kokia „užsimaskavusi“ gimdymo pradžia. Aš pati skausmui esu visai pakanti, tai tikriausiai irgi nuvažiuosiu į ligoninę visa atsivėrusi ir galvosiu, kad „tikriausiai niekas nevyksta“
Nila parašė:
Sveikos,
Sveikinimai 🥳💐
Eleonora Bonė parašė:
Opa! Sveikinimai! ☺️ Kokia „užsimaskavusi“ gimdymo pradžia. Aš pati skausmui esu visai pakanti, tai tikriausiai irgi nuvažiuosiu į ligoninę visa atsivėrusi ir galvo…
Ačiū 🤗
As manau tiek uzsikabinau uz patuosiamuju ir per daug nesukau galvos, galvojau jau kai des tai des skausmelis, nors as siaip nesu pakanti skausmui, bent man taip atrode, per mm visada gerdavau ibumetina 🤷♀️😁
Rodo parašė:
Šiandien pasaulį išvydo mūsų mažylis:41 sav. 8:51,53 cm ir 3560 g.🥰
Kol kas mažai jėgų,bet jaučiu pareigą prisiduoti😊🙈
Sveikinimai
Nila parašė:
Sveikos,
Sveikinimai💙🎈
mandaryyna parašė:
Kokia grazi diena butu siandien pagimdyt 🌞🥰🤭
Aš ryte atsibudus irgi panašiai pagalvojau.