siuzana1900 parašė:
Aš prieš dedant į lovytę pašildau jo pataliukus, turiu puslę kur pripildyt karštu vandeniu ir dedu į tą vietą kur miegos leliukas, kad nebutu toks labai juntamas te…
Reiks pabandyt ir man
siuzana1900 parašė:
Aš prieš dedant į lovytę pašildau jo pataliukus, turiu puslę kur pripildyt karštu vandeniu ir dedu į tą vietą kur miegos leliukas, kad nebutu toks labai juntamas te…
Reiks pabandyt ir man
Rodo parašė:
O sakykit,kurios po CP,kaip savijauta? Ar jaućiat randą dar? Ir ar maitinant jaučiate gimdos susitraukimus?
Savaite po cp. Savijauta puiki. Jau antra diena stojausi ir vaiksciojau, vaika priziurejau. Aisku skaudejo, bet pakenčiamai. Siandien praktiškai jau jokio skausmo. Man gimda labiausiai skauda kai pasislapinu, toks traukimas jauciasi, o maitinant nieko nejauciu. Siaip labai esu patenkinta, nemaniau, kad taip greit atsigausiu.
Liepa1234 parašė:
Mums panašiai, nakti pats gazas ir be 2 kokios neuzmiegam
Jo,mes irgi iki 2 linksminamės. O praeitą savaitę tai ir iki 6:30 varėm,visiškai nemiegojo. Pamenu vieną naktį jau net į lovą pasiėmiau,nors labai bijojau,bet kitaip neįmanoma buvo..
Valdonee parašė:
Geras! Nu, bet dabar ramiai po depiliacijos galima laukti!😀 aš su nagais tą patį padariau, registruodama vizitui, buvau garantuota, kad neateisiu, bet sėkmingai šia…
Gal mūsų panelės tik ir laukė, kol pasigražinsim šiandien 😂
nusprendziau kuri laika maitinti nutrauktu pienu tik. Ne tik, kad nebegaliu kentet speneliu skausmo, bet ir krutine sprogsta, pienas bega, o vaikutis is kart sminga prie kruties ir nieko nepatustina
Gal galit patart, kaip ir kiek nusitraukinet, kad nepaskatint didesnes gamybos? Kol kas bandau nusitraukt kas 3h, bet neistustinu abieju krutu. Ar visgi reiktu? Nenoriu prisizaist
Liepa1234 parašė:
Reiks pabandyt ir man![]()
Long time no see! 👋🏻 Mano sūnelis pirmas tris dienas buvo miegaliukas, o va dabar jau dvi iš eilės – visiškai papuliukas. Bet ponia.gandrienė įtikinamai sakė, kad dar anksti daryti išvadas, kokie tie mūsų vaikai – dar daug kas gali keistis. Nepasiduokit!
Man labai patinka šalia turėti knygą „Pirmieji penkeri gyvenimo metai“: https://www.knygos.lt/lt/knygos/pirmieji-penkeri-gyvenimo-metai/.
Ten taip paprastai ir aiškiai viskas surašyta. Man padeda rasti kantrybės, kai užeina nepasitikėjimo savimi bangos. Mažiukams tesiog reikia mūsų dėmesio, tik mes ne iškart mokam susikalbėti ir tą dėmesį tinkamai rodyti. Išmoksim!
Georginna parašė:
nusprendziau kuri laika maitinti nutrauktu pienu tik. Ne tik, kad nebegaliu kentet speneliu skausmo, bet ir krutine sprogsta, pienas bega, o vaikutis is kart sminga…
Aš tai jums patarciau gydyti spenelius ivairiais tepalais, kompresais. O vaikuti zindyti ir žadinti. Man bubo pradžioje taip. Bet po savaitės darbelio susitvarkė ir papuliai nebeskausmingi ir vaikas istraukia pieną ir poto lengvas papas būna.
Nes nzn kaip kitoms, bet kai pirmą maitinau nutrauktu pienu tai turėjau 4uzdeginus rimtus su guzais ir skausmais...
Tai jau sakiau su šituo jeigu nepavyks maitinti tada jokio nutraukto pieno tik misinukas...
Vasaros mergaitė parašė:
Aš tai jums patarciau gydyti spenelius ivairiais tepalais, kompresais. O vaikuti zindyti ir žadinti. Man bubo pradžioje taip. Bet po savaitės darbelio susitvarkė ir…
Aciu uz patarimus. Maniske keliasi valgyt kas 3h, ar tai yra ne per retai, kad susireguliuotu gamyba? Ar duodat traukt is abieju krutu vienu maitinimu ar is vienos?
Rodo parašė:
O sakykit,kurios po CP,kaip savijauta? Ar jaućiat randą dar? Ir ar maitinant jaučiate gimdos susitraukimus?
man siandien 16 dienu po cp. kraujuoju jau visai minimaliai, kaip 4 ar 5 menesiniu diena. susitraukimu jauciu retai, bet pastebiu, kad buna, taciau ne kiekviena maitinima. rando vieta ir viduj - kaip kokia diena, bet jauciasi perstimas, tempimas, viduj kazkur pamaudzia. bet bendrai sakyciau, kad viskas minimaliai jau..
Georginna parašė:
Aciu uz patarimus. Maniske keliasi valgyt kas 3h, ar tai yra ne per retai, kad susireguliuotu gamyba? Ar duodat traukt is abieju krutu vienu maitinimu ar is vienos?…
Is vienos kruties vienam zindymui. 🙂Kas 3 val nera per retai. As isvis neziuriu i laikrodi ir su pirmaja neziurejau, zinadau pagal poreiki. Piena jei lb verzia tai nutraukti tik tiek, kad palengvetu, trauksit daug gaminsis dar daugiau ir to pasekoje gali uzdegimai.