Georginna parašė:
Pas mane ta pati istorija, daug strenejimo, bezdalu ir labai daznai tustinasi.
Kad daug tustinasi tai gydytoja sake, kad normalu, bet kad jau antra diena nerami,…
žiurint i dienas sakyciau ir augimo suolis gali but ;)
Georginna parašė:
Pas mane ta pati istorija, daug strenejimo, bezdalu ir labai daznai tustinasi.
Kad daug tustinasi tai gydytoja sake, kad normalu, bet kad jau antra diena nerami,…
žiurint i dienas sakyciau ir augimo suolis gali but ;)
Dolen parašė:
Tiesiog atėjo toks laikas, beveik visi vaikai susiduria su pilvo putimui, o ypač tai dažnai nutinka berniukams ir maždaug po 3-4 mėnesių praeis 🙂 isigykit ką nors n…
Mes naudojam linex baby gerąsias bakterijas, bet tik dėl to kad aš gavau antibiotikus pirmas 5 paras.
Sypsenele10 parašė:
Mes naudojam linex baby gerąsias bakterijas, bet tik dėl to kad aš gavau antibiotikus pirmas 5 paras.
Mes irgi šias vartojam dabar,nes geriu antibiotikus.
TriceMice parašė:
Aš šiandien jau viduriuoju antra karta per dvi valandas😄😄 na, tikiuos, kad prasides veiksmas, ne bereikalo čia vidurius paleido😂😂😂
Oi tai tikėkimės jau po truputį beldžiasi jūsų atžala 🥰 lauksim update, ar tikras aliarmas 😉
Georginna parašė:
Aciu uz patarimus. Maniske keliasi valgyt kas 3h, ar tai yra ne per retai, kad susireguliuotu gamyba? Ar duodat traukt is abieju krutu vienu maitinimu ar is vienos?…
Pirmas dvi savaites maitindavau kas dvi valandas, bet laikas skaiciuojamas nuo pradžios. T.y. pvz pradedu maitinti 3h tai kitas maitinimas bus 5h, maitinimas testavosi apie 40-50min. Nes duodavau vienu maitinimu abi krutis po 20min. Tai realiai pavalgydavo ir uz valandos vėl keldavau ir valgydavo. Per sias pirmas dvi savaites priaugo 600gr. Tada pradėjau maitinti tik po vieną krūtį. Bet maitinu dienos metu kas 2h, max kas 2,5h. Naktimis max kas 3h.
Labas rytas visoms mamytėms❤️atėjau pas jus iš birželinukų grupės nes mažylis turėjo gimti birželio 8 d.
Trumpai apie mus ❤️
Sūnus Ignutis gimė 38 sav. 05-25 18 val.45 min. 3 kg 150 g ir 52 cm.abu jaučiamės puikiai, tai mano jau 4 gimdymas ❤️tikiuosi jau šiandien išleis namučių❤️❤️❤️
Rita37 parašė:
Labas rytas visoms mamytėms❤️atėjau pas jus iš birželinukų grupės nes mažylis turėjo gimti birželio 8 d.
Sveika prisijungusi! 🙃 Bendrausim!
SaruneSa parašė:
Kaip naudojate Biogaia?
Duodu ryte ir vakare po 2-3 lašus.