Gretu parašė:
Mes is ligonines gryze maudom kasdien, neuzmaciau laiko, bet kazkur 5-10 min. O vakar aplankiusi gydytoja sake taip nebijoti to muilo (turiu sebamed kudikiams), ale…
O dėl ko taip dažnai maudot?🤔
Gretu parašė:
Mes is ligonines gryze maudom kasdien, neuzmaciau laiko, bet kazkur 5-10 min. O vakar aplankiusi gydytoja sake taip nebijoti to muilo (turiu sebamed kudikiams), ale…
O dėl ko taip dažnai maudot?🤔
Georginna parašė:
Sveikos, kaip perkeliat vaika i lovele? Maniske pavalgius is kart sminga, bet perkelus prabunda ir nebemiega. Ir vezime bandziau ir lovelej, nakti miegojom kartu, n…
O pavalgiusia kiek laiko dar palaikot ant rankų? Nes gali būti kad dar neimigusia bandot perkelti ir prabunda.
Saviske kai migdau, tai susuku į pleduka, pavalgo, tada dar pasupuoju arba pasedziu, kol gerai įminga ir tik tada guldau į lovytę.
Dolen parašė:
O pavalgiusia kiek laiko dar palaikot ant rankų? Nes gali būti kad dar neimigusia bandot perkelti ir prabunda.
Tikriausiai nepalaukiu tiek, kiek reiktu. Nebandziau suvyniot is karto, butinai pabandysiu! Dekui
Kitas klausimelis, ar jus dar kraujuojat kam panasus laikas po gimdymo kiek man? Turiu omeny gausiai, o ne siaip isskyros kraujingos.
Georginna parašė:
Sveikos, kaip perkeliat vaika i lovele? Maniske pavalgius is kart sminga, bet perkelus prabunda ir nebemiega. Ir vezime bandziau ir lovelej, nakti miegojom kartu, n…
Mano irgi prieš kelias dienas miegodavo bet kur, viena, po 3 val, o dabar 🙈 mąstau apie šuolį, kad dar vyksta, nes kito paaiškinimo neturiu 😀
Georginna parašė:
Tikriausiai nepalaukiu tiek, kiek reiktu. Nebandziau suvyniot is karto, butinai pabandysiu! Dekui![]()
Gimdžiau 16 dieną, tai man dar always įkloto reikia į dieną ne vieno 🙄
justukas111 parašė:
Idomu pasidare, kiek laiko trunka jusu maudynes? Ar visada naudojate muila? Mes maudom vonioje kas antra diena ir trunka apie 10 min. ir muila naudojam kas antra ma…
Visą maugdome vieną kartą per savaitę. Kasdien apiprausiu. Muilo dar nenaudojome išvis.
Manau muilą pradėsiu nuo antro menesio. Dabar net nėra taip karšta kad reiktų labai su muilo kažką prausti. 😊
[email protected] parašė:
O, kad jūsų žodžius mano pilvinukė išgirstų 🙏😂 kasnakt einu miegot su mintimi, kad o gal jau šiąnakt/ šiandien, bet kol kas kaip nieko, taip nieko 🙈…
As ir tokiom pat mintim🤦♀️ Ir tiek visokiu skausmu, is pradziu tikejaus kad cia tie ir jau tuoj tuoj... bet dabar jau nebesitikiu nieko😃
Rita37 parašė:
Labas rytas visoms mamytėms❤️atėjau pas jus iš birželinukų grupės nes mažylis turėjo gimti birželio 8 d.
Sveika prisijungusi prie musu, burio ❤️❤️❤️ Sveikinu atkeliavus geguze ❤️❤️❤️
Aurn parašė:
Labai nemaloni tema - hemorojus. Iš tiesu net nežinau tiksliai ar tai jis. Bet atsirado išangės įplėša ir be proto skauda tuštinantis, plius nemažai kraujo išbėga, …
Man ne kraujuoja, ir tik kažkoks mazgelis, kuri tik apciuopiu, bet tustinantis ir pasituštinus skauda. Tai tiesiog žygiavusi į vaistine ir prašiau žvakučių arba tepalo maitinancioms tinkamo. Mano atveju žvakutes labiau tiko, nes jokiu iplesu neturiu, tai žinokit dvi sunaudojus jau gerai jaučiuos. Dabar dar tęsiu kelias dienas kad neatsinaujintu.