Jusia parašė:
Na dar kelios grazios istorijos manau liko ir pagaliau isau ir mano eileliko savaite, bet ji taip letai slenka
Siandien skauda pilva, bet virsu pilvo, kazkai…
Man atrodo, kad as cia viena nescia likau 😀
Jusia parašė:
Na dar kelios grazios istorijos manau liko ir pagaliau isau ir mano eileliko savaite, bet ji taip letai slenka
Man atrodo, kad as cia viena nescia likau 😀
Jusia parašė:
Aš prisijungiu prie laukiančiųjų!😊😀
Venetian parašė:
Aš irgi likus. Ir vis dar be jokių ženklųųųųųųų 😔 Net minimalių. Atrodo laukiu kada čia pradės kažką skaudėt 😃😃
Kada terminas jum? Man vis kazka paskauda, bet sakiau kreipsiu demesi tik i nubegusius vandenis arba skausma kur jau noresis vaistu 😀
mandaryyna parašė:
Kada terminas jum? Man vis kazka paskauda, bet sakiau kreipsiu demesi tik i nubegusius vandenis arba skausma kur jau noresis vaistu 😀
Terminas 23d. Labai tikiuos, kad ne 2023m 😃😃😃
Riima parašė:
Likus likus dar ir aš čia vis laukianti savo stebuklėliobuvau trečiadienį pas gydytoją, sakė galvytė jau žemai, vis paskausta ką nors, bet kol kas laukime…
Mano irgi ta pacia diena terminas. Tik tiek kad man ramu kai zinau kad 30 bus cp jau tikrai
Venetian parašė:
Terminas 23d. Labai tikiuos, kad ne 2023m 😃😃😃
Hihi 😁 aš jau galvojau kad nebeeisiu čia į forumą skaityt o tai visos gimdo tik ne aš 😁 ačiū dievui kad mano terminas 22d - tai kažkada 2022 🤦♀️😁