Eleonora Bonė parašė:
Mes jau trise! 🤍🐳
Šįryt 6:34 po nemigo nakties gimė mūsų Pranas. Vadovėlinis vaikas: 3560 kg, 54 cm.…
Sveikinimai💙🌷
Eleonora Bonė parašė:
Mes jau trise! 🤍🐳
Šįryt 6:34 po nemigo nakties gimė mūsų Pranas. Vadovėlinis vaikas: 3560 kg, 54 cm.…
Sveikinimai💙🌷
Daivikii parašė:
Sveikos.
Klaipėdos gimdymo namai
Sveikinimai🌸🌷
DoRaa parašė:
Tai gal tada sekmes reikalas ta gelta. Man kaip pasake, kad tik naujagimiams kuriu mamu grupe 1 nustatineja kraujo grupe.
As maniau visiems kudikiams nustatyneja... Kazkaip neklausiau, tik israse iskarto pamaciau, kad dukros antra ir galvojau visiems vaikams dbr nustato kai gimsta...
danaula parašė:
Hihi 😁 aš jau galvojau kad nebeeisiu čia į forumą skaityt o tai visos gimdo tik ne aš 😁 ačiū dievui kad mano terminas 22d - tai kažkada 2022 🤦♀️😁…
Nesijausk vienisa 😁😁😁 As irgi is tu kuriai aiskino, kad antras vaikas, nepernesiosi or pnsh, juolab kad pirmoji gime 38 sav ir 5 d... Nu ir ka? Niekur nejudam, viskas uzdara, gyvena savo gyvenima mano pilve ir jam vienodai... As jau tases 100 k perkrausciau
Del daiktu isidejimo, si kart per mazai rubeliu isidejau, tai ta pacia diena vyrui reikejo dar atvesti. Turejau 3 sliauztukus(pries tai su dukrom uzteko dvieju) bet mazoji gime pririjusi daug vandenu, tai vakar visa diena juos atpilinejo, tai ir pritrukau sliauztuku. Paciai sau per daug isidejau, realiai uztenka 2 rubu, ar pizamu komplektu. I liemenele iklotu isvis nereikia man. Patiesaliuku/paklotuku ir nereikejo dar, nes palatoje buvo ir man ir leliukui. Misinio savo ir buteliuko ir nereikia, nes neduoda su savo maitinti, turi su ligonines duoti. Jei viska dabar perrinkciau, buciau likus su vienu rankiniu lagaminu🙉😂
tigriuke666 parašė:
Nesijausk vienisa 😁😁😁 As irgi is tu kuriai aiskino, kad antras vaikas, nepernesiosi or pnsh, juolab kad pirmoji gime 38 sav ir 5 d... Nu ir ka? Niekur nejudam, visk…
Aš jau net nelabai pamenu ką ten susidėjus esu, bet ir net neinu žiūrėt 🤦♀️😁 kas yra tas 😁
mandaryyna parašė:
Man atrodo, kad as cia viena nescia likau 😀
Ne, dar ir aš, ir užrašo sulaukiau 😭😭 ėjau gėlių ravėti, gal tupinėjimas ką padės, bet abejoju jau 🤐
danaula parašė:
Aš jau net nelabai pamenu ką ten susidėjus esu, bet ir net neinu žiūrėt 🤦♀️😁 kas yra tas 😁
Va grynai ir aš, kažkada susidėjau, prieš kokius pusantro mėn ir jau pamiršau 🤦 tik pradedu bijot, kad nebetilps į 56 dydį, jeigu toliau sau pilve augs.
mandaryyna parašė:
Man atrodo, kad as cia viena nescia likau 😀
Neviena aš dar laukiu, jei nepajudės reikalai iki antradienio, tai turėsiu su daiktais prisistatyti į ligoninę, bus 41+3 d. 😅😁