Chipita parašė:
O kelintą sav paskiria cp tokiu atveju, neminėjo?
Matyt, nuo kiekvienos situacijos priklauso. Aš turiu siuntimą termino dieną važiuot į ligoninę, kur paskirs datą.
Chipita parašė:
O kelintą sav paskiria cp tokiu atveju, neminėjo?
Matyt, nuo kiekvienos situacijos priklauso. Aš turiu siuntimą termino dieną važiuot į ligoninę, kur paskirs datą.
Eglė V parašė:
Nesu ekspertė, bet manau, kad medikamentinio skatinimo metu, gimda nenatūraliai intensyviai susitraukinėja ir gali plyšti. Kai būna natūralus gimdymas, gimda turi p…
O gal čia dar nuo skatinimo priklauso? Mane oksitocinu skatino, leido du kartus, tai nebuvo jokio ištisinio sarėmio, su pertraukom.
Kaia parašė:
O gal čia dar nuo skatinimo priklauso? Mane oksitocinu skatino, leido du kartus, tai nebuvo jokio ištisinio sarėmio, su pertraukom.
Neįsivaizduoju, tikriausiai kiekvienas atvejas unikalus, kaip sakant kiek gimdymų, tiek istorijų
Eglė V parašė:
Neįsivaizduoju, tikriausiai kiekvienas atvejas unikalus, kaip sakant kiek gimdymų, tiek istorijų![]()
Turbūt Nes man net skausmas buvo ištveriamas, o skaičiau, kad skatinant, skauda labiau.
Labas! 12.03 gimė Benukas 💙
Jau anksciau rasiau, kad pasidalinsiu gimdymo su skatinimu istorija. Viskas vyko Santarose. Taigi pradejome nuo beveik 11val, kuomet man planavo istatineti balioneli pletimui, kadangi patikrinus, kaklelis buvo vos 1cm. Balionelio statymas labai nekokia procedura buvi ir skausminga ir galiausiai baiges tuo, kad jo neistate, kadangi kazkaip prasipletimas visgi didesnis ir jis nebesilaiko. Taigi gavau kas 2 val isgerti vaistus ir tiek. Iki mazdaug 18 val iki 3-4cm prabuvau be jokiu nemaloniu pojuciu, ties tiek nuleido vandenis ir prasidejo jau tokie stipresni saremiai, bet pakeliami tikrai 22 val jau buvau su epiduru, kadangi pastate laseline su kitais skatinamaisiais, su kuriais gal kokia valanda istveriau, jau verkiau is skausmo. Su epiduru veikla puikiai ir toliau vyko, o as galejau atgaut jegas
link 00:00 turejau 6cm ir prognozavo likusias ~3val iki 10cm. Saremius jauciau bukus tokius, tik kaip nora tustintis, bet ne skausma. Na 3val ir pradejau bandyti stumti, viskas nebuvo lengva, nes vaikeli po stumimo vis atgal "itraukdavo". Tai iki galvytes gal visa pusvalandi prasikankinau, sunkus tikrai tas stumimas, dar prireike gydytojo pagalbos spaudziant pilva, jau buvo svarstymai ir apie vakuuma, bet pasistengiau ir 3:38 isvydau savo suneli 🫠💙 plysau labai mazai tik giliau, kuo labai dziaugiuos, taigi gijimas nesunkus, o gimdyma su skatinimu taip ir isivaizdavau - svarbu laiku buvo pasiprasyti nuskausminimo ir labai gerai, kad ir po jo dar pati jauciau, kada saremiai, taigi galejau pasistengti stumti, kada reikia 😉
Dabar dziaugiames savo mazu tai daug rekianciu, tai daug mieganciu ponaiciu, o kad nebutu pamirsti skausmai, tai ju labai daug deja yra maitinant 😣 bet tikiuosi su laiku gerejancios situacijos 🤞🏼 visoms belaukiancioms kantrybes ir nebijokite, viska isgyvensim 💪🏽😎
bellaaa parašė:
Man atrodo as ir tuoj keliausiu i ligonine. Šiandien 3kartus buvau tualete rimtesnio reikalo. Sakyčiau organizmas ruosiasi, valgyt nebe noriu. Pavargus, jegu nera..…
O tai kamstis kai pradeda valytis reikia i ligonine jau vaziuot? 🤔
Kuba123 parašė:
Jau anksciau rasiau, kad pasidalinsiu gimdymo su skatinimu istorija. Viskas vyko S…
Sveikinimai! ❤ greito atsigavimo Jums ir dėkui už pozityvumą net ir jei ne viskas buvo lengva!
Kuba123 parašė:
Jau anksciau rasiau, kad pasidalinsiu gimdymo su skatinimu istorija. Viskas vyko S…
Sveikinu 🎈🎈