Kaia parašė:
Ne, ne ženklas. Įkeliu dr. Mulevičienės postą:
Kažin ar trijų mėnesių vaikas išmoktų tinkamai žįsti? Kviečiausi kai buvo 8 dienos, atrodo buvo pramokusi ir vėl ima belekaip. Įdomu kas bus kai turės dantukus 😂
Kaia parašė:
Ne, ne ženklas. Įkeliu dr. Mulevičienės postą:
Kažin ar trijų mėnesių vaikas išmoktų tinkamai žįsti? Kviečiausi kai buvo 8 dienos, atrodo buvo pramokusi ir vėl ima belekaip. Įdomu kas bus kai turės dantukus 😂
Samuolė parašė:
Kažin ar trijų mėnesių vaikas išmoktų tinkamai žįsti? Kviečiausi kai buvo 8 dienos, atrodo buvo pramokusi ir vėl ima belekaip. Įdomu kas bus kai turės dantukus 😂…
O pasaitėlius tikrinot? Visaip gali būti su tais dantimis, aš pirmagimį žindžiau iki 17 mėn., kol didžioji dauguma dantų išdygo (dygimo metu daug žįsdavo), bet nesikandžiojo išvis.
Kaia parašė:
O pasaitėlius tikrinot? Visaip gali būti su tais dantimis, aš pirmagimį žindžiau iki 17 mėn., kol didžioji dauguma dantų išdygo (dygimo metu daug žįsdavo), bet nesi…
Pasiseke jums. Mano abu vaikai kandziojasi :)) Siandien ryte maziukui atsibudus, galvoju pasiulysiu valgyt, nenorejo, tai tik krimst ir nusisuko Vakar irgi, baigdamas zisti, taip ikando, as susukau, vaikas i asaras nesuprasdamas kas vyksta
Kaia parašė:
O pasaitėlius tikrinot? Visaip gali būti su tais dantimis, aš pirmagimį žindžiau iki 17 mėn., kol didžioji dauguma dantų išdygo (dygimo metu daug žįsdavo), bet nesi…
Jap, tikrinom, pakirptas. Liežuvis tik ilgas, iškiša ir rodo 😂 bet kad valgytų normaliai nepasakyčiau. O gal augimo šuolis, o gal pieno per mažai, gal pilvas, gal neskanu. Nesuprasi.
Milija parašė:
Kodėl tie vaikai taip greit auga, stabdykit laiką
!! Dar 4 mėn neturim, bet jau toks didelis atrodo. Auga tiesiog dienomis. Jau man laikas per…
Patikėkit manim, kai pasižiūriu į savo 18 metę dukrą, net kvapą užima kaip laikas prabėgo. Atrodo visai neseniai jai irgi buvo 4mėn, o jau 18....norėčiau, kad laikas bėgtų lėčiwu, ir kai kas nors sako, dar TIK 4 mėn ,visada atsakau, kad JAU 4 mėn... sustok akimirka žavinga!
Eglė V parašė:
Patikėkit manim, kai pasižiūriu į savo 18 metę dukrą, net kvapą užima kaip laikas prabėgo. Atrodo visai neseniai jai irgi buvo 4mėn, o jau 18....norėčiau, kad laika…
Tikrai, sustok akimirka... kasdien mažylis vis didesnis, vis kažką naujo išmoksta, parodo. Ir labai džiaugiuosi ir spaudžia širdį, kad taip greit auga. 🥰
Jau svajoju ir apie antrą vaikiuką 😊
Bergamote parašė:
No way, tegul tik augamano toks neramus, kad greiciau baigtusi tas etapas, o paskui jau tegul truputi ir sustoja laikas :))
As irgi taip sakau 🤷♀️😁 nors maniskis yra idealus vaikas, palyginus su sese, bet vistiek, man kudikiu metas sunku, pasakyt negali, verkia, ne visada supranti kodel, tik nesioti reik, nieko labai nepriveiksi, nes tuoj alkanas.. Irgi laukiu to laiko, kai jau pats vaikscios, bus galima susisneket.. 😁 O tada tegu sustoja siek tiek laikas 😁