Neringuteee parašė:
NebūtinaiSavo ginekologės irgi klausiau dėl aktyvumo, tai lygiai tą patį pasakė
![]()
Žinoma, nebūtinai.
Matyt, skirtingi visi vaikai,
Neringuteee parašė:
![]()
Žinoma, nebūtinai.
Matyt, skirtingi visi vaikai,
Aistuze parašė:
Aš ką tik po apžiūros. Tokia faina daktarė buvo 🥰 Sakė, kad mano mergytė auga tobulai. Dabar sveria 1913g ir jau įsitaisiusi galvyte žemyn 👏👏👏 Nors kai juda, tai at…
Kaip smagu! Dar prieš gimdymą turėsite kitą echoskopą?
Mano panelė prieš 3 savaites dar įstrižai gulėjo, birželio 22 dieną turiu kitą echoskopą, tikiuosi jau bus tinkamoj padėty ☺️
Zozo parašė:
Ar išsirinkot jau vardus mergaitem savo ? Mum kažkaip sunkiai einasi su tais vardais 🙈🙈🙈
Mums tai taip prilipo Ieva,kad tiesiog neįsivaizduoju kito vardo..jau net ir vyras sako ne leliukas bet Ieva😀
Neringuteee parašė:
![]()
Siandien jau juda iprastai, matyt vakar ir uzvakar buvo kazkokios ypatingos dienos 😅😅
Dovile_z parašė:
Merginos, ar jau pasiruošę lovytes? Mes šiandien nusipirkom, surinks vyras, galvoju ar jau tiesti paklodę, dėti apsaugėles? Ar dar laukti, kad nerinktų dulkių? 😀…
Aš dar lauksiu,viskas paruošta,išplauta. Manau visad spėsim. O jeigu kažkas ekstra,tai tėvelis grįš keliom valandom ir suruoš viską. Nesinori,kad dulkes rinktų🙂
Dovile_z parašė:
Merginos, ar jau pasiruošę lovytes? Mes šiandien nusipirkom, surinks vyras, galvoju ar jau tiesti paklodę, dėti apsaugėles? Ar dar laukti, kad nerinktų dulkių? 😀…
Vyras dar nesurinko lovytės,bet visus pataliukus, apsaugėles jau išskalbiau ir tiesiog vėdinu,nes lovytė vistiek stovės bent jau pas mus miegamajame o vistiek nuo mūsų lovos dulkės tai nebent jau kelios dienos iki dekreto viską apsivilksiu..o jei ką grįžus namo po ligoninės tai padarysiu arba vyras
Dovile_z parašė:
Mes lovyte surinkom, bet patalų dar nedejau, kad nedulketu😊
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai