Katite parašė:
Mums be kelių dienų 7 mėn, tai dar nesėdi, nesistoja ant keturių, šliaužt po truputį lyg bando. Su kojytėm tai seniausiai žaidžia, į burną kišasi. Gal pamėginkit ta…
Bandziau bet nekreipia demesio bet reiks vel bandyt det
Katite parašė:
Mums be kelių dienų 7 mėn, tai dar nesėdi, nesistoja ant keturių, šliaužt po truputį lyg bando. Su kojytėm tai seniausiai žaidžia, į burną kišasi. Gal pamėginkit ta…
Bandziau bet nekreipia demesio bet reiks vel bandyt det
Mano mergina pilnumoje jau po kambarį šliaužioja, stojasi keturiomis, iš tokios pozicijos nuo vakar kartais atsisėda pati išsėdi ilgai, bet dar virsta atgal, ypač jei ką greit nori padaryti. Įsitaisė pirmą mėlynę (nebaisią) ant kaktos, tai žodžiu, linksmybės prasideda 😀 su košėmis draugauja tik užpilamomis, daržovinės vienos ar su mėsa sunkiai lenda, gabaliukų nepripažįsta. Bandžiau duoti gabaliukais pačiai, tai tik paminkė, net į burną nedėjo. 😀 tai va taip ir gyvenam :)))
Mano stovi labai tvirtai ant keturių, realiai per 3 dienas suprato ką čia reikia daryt.
Labai patinka daryti zbitkas, vis krapštosi prie rozečių, jos saugios pas mus bet kažkaip neramu vis tiek. 😩
Ar planuojat dėti apsaugas ant kampų, ar kitų saugumo priemonių imtis? Pasidalinkit savo mintym. ☀️
levand parašė:
Mano stovi labai tvirtai ant keturių, realiai per 3 dienas suprato ką čia reikia daryt.
Musu siautulys jau dvi savaites stojas visur kur papuola ir iseina, nesam jokiu apsaugu sudeje tai lakstau paskui... Prie dvieju staliuku ir geliu esu tik kilimelio vaikisko kelias detales kaip uzdengima/slagbauma sudejus ir tiek, bet nusirauna ji viska Is esmes rozeciu jai ant vaizdo nera, cia pasiseke, bet katino tuoletas visai traukia, tai visad lekiu pamacius kad jau ropoja uz kampo. Is esmes ji pas mus ismokus sedet dejo aukstelninka pora kart, tada labai i asaras, paguodi ir tiek. Bet uzteko 2-3 kartu suprast kad atgal krist skauda ir po 2 dienu jau labai eme stengtis atgal nekrist. Db nukrenta netycia jei kur lipa ar siekia ko ir neivertina situacijos, tarkim jei tevai salia ji kazkodel galvoja, kad galima nesilaikyti isvis ir labai rizikuoja. Nezinau ar pas mus tiesiog nelabai yra kur susizeisti ar ka krapstyti bet ji gan saugiai nuo stovimos atgal i sedima pereina, tai jei pirma sav labai saugojau, dabar jau kiek ramiau. Labiau begu traukeliot nuo daiktu kuriu noriu kad neimtu - geliu, katinas, kates maistas ir tulikas.. nepridesiu apsaugu. Na o is svetaines- virtuves zonos ropoja tik jei as iseinu pati iki kito kambario, tai varteliu lyg irgi neplanuojam, leidziam tyrinet su prieziura kitas erdves. Tik esam persikraustymo fazej, tad kazkur saugiau - kazkur ne.
levand parašė:
Žiūrėsiu ar reikės. Nėra pas mus daug kampų, neskaitant sienų, ant kurių nieko neuždėsi 😀 virtuvės stalčiai sunkiau atsidarinėja, tai gal merginai neišeis įlįsti, reiks tik indaplovės chemiją perdėti kažkur aukščiau, kad nepasiektų, o daugiau, gan saugi aplinka jai bus, bent taip tikiuosi. :))
Sandra113 parašė:
Jus paraset kad temp auksta del dantuku negali kilti, nes jums taip sake. kodel negali jeigu gali![]()
Jūs man primenate kaimynę su kuria sudėtinga baigt pokalbį, kuriai visi blogi, kuri visų galų ekspertė ir nuo kurios kaimynai slapstosi bei vengia akių kontakto, nes baisu, kad užsives. Laura, gal tai tu. Tik pasivadinusi kažkokia Sandra
Gintarixe parašė:
Labas visoms : ) o kokių atradote pasiteisinusių ar must žaislų bandantiems sėdėti ir ropoti mažyliams?
Man su abiem mažėm labiausiai pasiteisino tikri daiktai, silikoniniai šaukštai, šluotelės, popieriniai dovanų maišai, viskas, kas saugu, aišku. Žaislų turim tiek, kad galim parduotuvę atidaryti, bet nei vienas ilgiau nei 5 min nesudomina🤷🏻♀️
Inga.Dargu parašė:
Man su abiem mažėm labiausiai pasiteisino tikri daiktai, silikoniniai šaukštai, šluotelės, popieriniai dovanų maišai, viskas, kas saugu, aišku. Žaislų turim tiek, k…
100% Aš mažajai žaislų labai mažai iki šiol pirkau ir jau dabar žinau, kad nieko daug nepirksiu ateityje.
O iš pasiteisinusių žaislų buvo vos keli: pirmi vaikai turėjo tokį važinėjantį drugelį. Man rodos jis prisisukdavo ir iš lėto važiuodavo. Puikiai tiko ropojimui paskatinti. O sėdinčiam mažyliui - bliūdas ir medinis šaukštas geriausi žaislai 😄
Gintarixe parašė:
Labas visoms : ) o kokių atradote pasiteisinusių ar must žaislų bandantiems sėdėti ir ropoti mažyliams?
Ropoti labai padeda gyvūnas namie, kuris nenori buti prie vaiko 🤭, aišku anokia čia rekomendacija žaislo, bet pas mus tai nerealiai veikia. Kate kaip magnetas