Peklė parašė:
Labas vakaras mamytes ;) noretume prisijungti prie jusu☺️ Mes gimem 2022.01.01😊 antras vaikiukas, bet skiriasi kaip diena ir naktis🤭 norejau paklausti ar jusu vaiki…
Mano sūnus gimė tą pačią dieną!
Peklė parašė:
Labas vakaras mamytes ;) noretume prisijungti prie jusu☺️ Mes gimem 2022.01.01😊 antras vaikiukas, bet skiriasi kaip diena ir naktis🤭 norejau paklausti ar jusu vaiki…
Peklė parašė:
O kaip fainai😊 kelinta gime?😊 mes sutikome naujus metus ir ejome gimdyti😄 00.43 gimem😁
Mūsų perpiet po 13h
Vakar na laaaabai domėjosi obuoliu kai valgiau, tiesa, maistu jau kurį laiką labai domisi, tad daviau didelį gabalą, pažiūrėti ką darys. Pradėjo čiulpti, na nieko tokio, kaip ir kiekvieną daiktą kurį duodi, todel net nebuvo aišku ar supranta kas tai yra ir kad galima valgyti. Ir kažkuriuo momentu tik trešk ir nukando mažą gabaliuką ir praryjo 😳😳😳
Aišku atėmiau, nes gi dar nesedi, pabijojau, kad pasprings, o tas patenkintas guli, seilės tik bėga, rankas traukia vėl 😆
Panašu, kas iki šešių mėnesių galime neištempti 🙂
Polarbear parašė:
Vakar na laaaabai domėjosi obuoliu kai valgiau, tiesa, maistu jau kurį laiką labai domisi, tad daviau didelį gabalą, pažiūrėti ką darys. Pradėjo čiulpti, na nieko t…
Tai maitintuvą su tinkliuku silikoniniu nupirkit, jei norit duoti kietus, bet dar nesėdi, kad blw taikyti. Šiaip su blw maitinant reikia visiems kas maitins turėti pirmos pagalbos žinių ir mokėti skirti, kada padėti vaikui, o kada dar ne.
Kaida parašė:
Peklė parašė:
O kaip fainai😊 kelinta gime?😊 mes sutikome naujus metus ir ejome gimdyti😄 00.43 gimem😁
O as taip bijojau pagimdyti per Naujus 😁🙈
Amarila parašė:
Tai maitintuvą su tinkliuku silikoniniu nupirkit, jei norit duoti kietus, bet dar nesėdi, kad blw taikyti. Šiaip su blw maitinant reikia visiems kas maitins turėti …
O cia jus turite omeny toki dalyka? O ji galima naudoti ir jei ne blw maitinsiu?
Amarila parašė:
Tai maitintuvą su tinkliuku silikoniniu nupirkit, jei norit duoti kietus, bet dar nesėdi, kad blw taikyti. Šiaip su blw maitinant reikia visiems kas maitins turėti …
Na šiaip nesitekejau, kad jau dabar sugebės atgriaužti dantenom ir aišku jokių blw taikyti neplanavau🙂
Bet dabar reikia pasigilinti, kas čia per metodas.
Evavava parašė:
Turiu tokį naują, jei domina 😊
Evavava parašė:
Jo, tokiu visus maitina blw tai lietuviškai kūdikio vadovaujamas primaitinimas, kai iš karto gabaliukais. Bet tik tada, kai kūdikis tiesiai geba sėdėti pasodintas
aš bandysiu, man patiko teorija, kad kaip ir išlaukiam, kol pats ims vaikščioti, taip ir su pasimaitinimu.