Laurut3 parašė:
As kazkaip pastebejau ksd cia daug Lauru🤭 mano terminas spalio 3![]()
Mano spalio 4 terminas 😄🙂🤗
Laurut3 parašė:
As kazkaip pastebejau ksd cia daug Lauru🤭 mano terminas spalio 3![]()
JustR parašė:
Sveikos. Iseinat i dekreta, pasirinkote taikyti npd ar ne?![]()
Pasiri kau netaikyti. 😊
LauraLaura1989 parašė:
Keista 🙄 man spalio 3 d.
JustR parašė:
Sveikos. Iseinat i dekreta, pasirinkote taikyti npd ar ne?![]()
Netaikyti rinkausi
Saulyte10 parašė:
Man atskaičiavo virš 200€
Tai dar nedaug 😄
Erikaja parašė:
Tai dar nedaug 😄
Tai cia gi priklauso nuo priskaiciuotos sumos jei 1000eur tai ir bus apie 200eur jei 4000eur jau stipriau pasijaus🙁
Laurut3 parašė:
Tai cia gi priklauso nuo priskaiciuotos sumosjei 1000eur tai ir bus apie 200eur jei 4000eur jau stipriau pasijaus🙁
Bet tai čia normalu, nes išmokos skaičiuojasi nuo atlyginimo "ant popieriaus", tai kaip ir atlyginimo atveju dar reikia sumokėti mokesčius. Tik šiuo atveju nemokame sodros mokesčių, o tik GPM ir sveikatos draudimą, kas sumoje yra 21%
Žinau nesam nei viena daktare, bet tiesiog kraustaus iš proto.. nes tik daba pamačiau kraujo atsakymus.. žinoma pasiskaičiau google'i kokios turi būti normos (nors nereiktu taip daryt, nes daug š rašo) bet dėl įdomumo, tai turėjau pasitikrint.. ir žinoma prisiskaičiau negeru dalyku.. 🥺 kaip jūs manot ar yra dėl ko panikuot ir rytoj skambintis savo gin ar galiu ramei laukt pirmadienio ir tik tada skambintis 🤯
viktorijab620 parašė:
Žinau nesam nei viena daktare, bet tiesiog kraustaus iš proto.. nes tik daba pamačiau kraujo atsakymus.. žinoma pasiskaičiau google'i kokios turi būti normos (nors …
Aš tai ramiai laukčiau pirmadienio
viktorijab620 parašė:
Žinau nesam nei viena daktare, bet tiesiog kraustaus iš proto.. nes tik daba pamačiau kraujo atsakymus.. žinoma pasiskaičiau google'i kokios turi būti normos (nors …
Jei širdutėje neramu, geriau pasiskambinti. Bet šeip aš laukčiau. 🙂