Pedute1 parašė:
O jums tesesi,jei taip kiek laiko mazdaug?
2-3 dienas
Pedute1 parašė:
O jums tesesi,jei taip kiek laiko mazdaug?
2-3 dienas
JustinArg parašė:
O, kaip tik dukrai nupirkau ir skaitom:
https://www.knygos.lt/lt/knygos/kaip-is-tikruju-atsiranda-vaikai/
Aciu lb uz rekomendacija 🌸☺️
Labas mamos, ar galit pasidalinti kaip gera savijauta palaikot? Po gimdymo per 4 sav nukrito 20 kg
cia geroji dalis
.neliko riebalinio sluoksnio, visa laika salta ir nera jegu, pradejo mausti sanarius atrodo net mano rankine kurioj tik telefonas ir raktai tapo sunki nesiotis. Gal geriat kokiu kokteiliu zaliu, kas dar padetu? Is vitaminu tik c geriu su cinku.
Aleksandra1987 parašė:
Labas mamos, ar galit pasidalinti kaip gera savijauta palaikot? Po gimdymo per 4 sav nukrito 20 kgcia geroji dalis
.neliko riebalinio sluoksnio, visa laika s…
Geriu vitaminus maitinanciom is Iherb, ten visa abecele vitaminu, rodos padeda irgi sveriu jau "beveik nieko" 😁
Saulėjedžiovintipomidorai parašė:
Sveikos, ar kas pradėjo prakaituoti su kvapu? 😀 aš taip smirdžiu prakaitu, o prausk nesipraususi vistiek dvokiu, dezodorantai tik tam kartui, maitinant atrodo net m…
Kad kvapas pakito, tai tikrai pastebejau. Anksciau nebudavo toks intensyvus. Dezikas jau i dienos pabaiga nebelaik. Hormonai 😬😊
Aleksandra1987 parašė:
Labas mamos, ar galit pasidalinti kaip gera savijauta palaikot? Po gimdymo per 4 sav nukrito 20 kgcia geroji dalis
As taip pat geriu vitaminus, nes po pirmo gimdymo negeriau nieko, tai vis kojas vilkau... o dabar geriu dar ir zuvu taukus. Zodziu pasitelkiau visa amunicija 😊 patariu ir jum.
Tiesa, dar gali buti skydliauke kalta. Nes tas sanariu skausmas, saltis yra vienas is skydliaukes streikavimo pozymiu. Aisku nebutinai. Bet galit pasidaryt turima blogiau nebus.
Aleksandra1987 parašė:
O geležies netrūksta?
Nykštukė parašė:
Geriu vitaminus maitinanciom is Iherb, ten visa abecele vitaminu, rodos padeda irgi sveriu jau "beveik nieko" 😁
O cia ne visu moteru svajone butu tiek numest ir svert "nieko"?
Pas mane tai jau biski grizta numesti kg...
Aleksandra1987 parašė:
Kokiu stebuklingu būdu numetėte 20 kg? 😱😱😱 Aš 20 plius buvau, ir 10 nukrito, bet db 10 ne krust 😭😭😭 maitinu MP daug vaikstau su vežimu, bet svoris nekrenta 😭😭😭
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai