Sveikos!
Turiu bėdelę... Iššoko hemarojus, labai skausmingas 😔 Gal kuri sudidūrėte ir galite patarti kaip gydyti? Tepu tepaliuku, bet gal reikia žvakučių... tik klausimas ar galima nėštumo metu? Šiandien lygiai 34 savaitės man.
Barbyte parašė:
Sveikos!
Man labai padeda Posterisan žvakutės, rekomenduoju.
Gydytoja buvo dar išrašius kažkokį tepalą su hormonais, tai nejaučiau poveikio.
Šiaip pasiskaitykit, yra TD tema Hemorojus nėštumo metu, nemažai patarimų galima prisigaudyt, gal atrasit ir kas jums padės
Barbyte parašė:
Sveikos!
Gal visgi pagrinde reiketu reguliuoti maista galbūt padėtų magnio milteliai (sako skystina gerai) ir daug vandens... Aš geriu bele kiek to vandens ir vistiek man kieteja🤷🏼♀️ stengiuosi persikus, slyvas vaisius valgyti padeda tos skaidulos😊
Linaona parašė:
Na taip, reikia vengti vidurių užkietėjimo. Bet tai ne tas pats kas hemorojus, ir mano atveju tai nesusiję
Man aiškino kad kietas tustinimasis sukelia hemaroju🤷🏼♀️
Purifa33 parašė:
Man aiškino kad kietas tustinimasis sukelia hemaroju🤷🏼♀️
Aš tuštinuosi gerai, tai irgi panašu ne nuo to. Bandysiu žvakutes pirktis
Barbyte parašė:
Aš tuštinuosi gerai, tai irgi panašu ne nuo to. Bandysiu žvakutes pirktis
Tiesiog nestumo metu padideja kraujo turis, spaudzia kraujagysles ir gali del to atsirasti, nebutinai del uzkietejusiu viduriu.
Barbyte parašė:
Sveikos!
Man šią beprasidedančią problemą išsprendė gerosios žarnyno bakterijos. Ecosh, Dr. Ohhira, sako, geros, tačiau aš pagal rekomendaciją pirkau Garden of Life Prenatal 20 Billion. Jas geriu beveik mėnesį, galiu pasakyti, kad išsisprendė ir kitos žarnyno bėdos, tuštinimasis tapo reguliarus.