būsimamamyt parašė:
Labai daug geriu išeina tikrai per dieną 2 litrus 🥺
Cia norma yra, daug butu jei kokie 4 litrai
būsimamamyt parašė:
būsimamamyt parašė:
Čia tiek ir reikia išgerti. Net gydytoja akcentavo,kad ne mažiau 2l per dieną.
Kukumuku parašė:
Gali būti ir daugiau kartais plius dar kokie limonadai būna ypač savaitgalį kai važiuoji pas vienus ir kitus tėvus tai tikrai išeina ir 3 litrai.
Kukumuku parašė:
Tai viskas gerai, tokie karsciai, vaikelis, vandenys, musu paciu organizmas, cia visiska norma yra. As pati apie 3 litrus dabar isgeriu
Pirmas nėštumas viskas naujo tiek man tiek mano organizmui..Prieš tai kažkaip nebuvo kažkokio tai streso dėl svorio, bet dabar pažiūrėjus į veidrodį tai jauciausi tikrai kaip karvė 😅 ypač kai visą gyveni sveri iki 55 kg, o dabar 70 kg. Bet žinoma ko tik nepadarysi ir neiškentėsi dėl mažylio 💙
Tad mamytės visos laikykitės!
megani parašė:
Sveikos😉 Ar galėtumėt apie vežimėlius ką nors patarti? Aš pati dairausi 3 in 1. Kokius turite arba ruošiatės pirkti?
Aš iCandy turiu. Kiek domejausi, vieni geriausiu atsiliepimu, lengvas, patogus ir kompaktiskas. Minusas- tikrai brangus, uz pilna kaina buciau nepirkus. As gavau dovanu
Na čia labai laikinas dalykas tas svoris beveik viskas po gimdymo nukris, vėliau žindymas daug svorio atima, plius nemiegotos naktys, ir svorio kaip nebūta 😁🤷♀️
būsimamamyt parašė:
Pirmas nėštumas viskas naujo tiek man tiek mano organizmui..Prieš tai kažkaip nebuvo kažkokio tai streso dėl svorio, bet dabar pažiūrėjus į veidrodį tai jauciausi t…
megani parašė:
Sveikos😉 Ar galėtumėt apie vežimėlius ką nors patarti? Aš pati dairausi 3 in 1. Kokius turite arba ruošiatės pirkti?
Pirmajai turėjau 3in1, puikus pravažumas, pripučiami ratai, labai didelis lopšys, miegojo net iki metų jame 😁 Paskui kažkaip nebepatiko sportinė dalis, nebuvo kur laikyti lopšio su auto kėdute ir pirkau tik sportinį. Sakiau antram tikrai nepirksiu 3in1, ieškosiu 2in1 lopšio su auto kėdute, bet pagal savo norus nieko gero neradau. Tiesa, jau žadėjau pirkti Stokke Trailz lopšį ir Cybex kėdutę, bet Stokke rėmas toks kaip plastiko visas pasirodė, tai nepatiko traškėjimas. Mes gyvenam soduose, daug žvyrkelio, duobių, tai visgi išsirinkau tvirtą, super minkštą 3in1 Camarelo Zeo.
megani parašė:
Stokke xplory 🥰
Su pirmu turejau ir su antru neradau nieko geresnio kaip tik toks pat🥰