Pyragaitis parašė:
Geriu trečią savaitę po dukart paroje, kol kas viskas tvarkoješalutinis poveikis - kietėja viduriai.
Aš registravausi čia į nemokamus kursus, yra ir mokami, bet jų nebandžiau https://www.sveikasmazylis.lt/lt
Pyragaitis parašė:
Geriu trečią savaitę po dukart paroje, kol kas viskas tvarkoješalutinis poveikis - kietėja viduriai.
Aš registravausi čia į nemokamus kursus, yra ir mokami, bet jų nebandžiau https://www.sveikasmazylis.lt/lt
Gin93 parašė:
Skaitau "ko lauktis, kai laukiesi" patinka. Nera per daug isplesta. Beet ja manau geriausia ir skaityt nuo nestumo pradzios.nes info eina apie kiekviena men. Nemaza…
Ačiū! Priminėt, vadovą irgi turiu, tik jį varčiau pirmaisiais nėštumo mėnesiais, reikia vėl susirasti
Pati bandžiau žiūrėti ,,Populiariausi žindymo mitai (0-6 mėn.) iš mylu.lt, bet po kokių 10-15 min baigiau, nes ne itin įdomu buvo.
Niu merginos, kaip karscius istveriat?
Man pora dienu jau labai pradejo jaustis, net nervas atrodo ima nuo to karscio 😁 iseinam i kiema, baseinuke atsigaivinam ir tada geriau, bet namie kepykla ir siaip spaudimas zemas (dziaugiuos tuo) is tikro vargina, oro atrodo truksta, baisu nepradeti tinti. Vakar tokia atgaiva buvo 🥰 vejuota, apsiniauke. Siandien vel saule nuo ryto.. Dar laukia kelione prie juros, tikiuos nebekepins taip 🤔 mano noras, tik isnesioti pilnai per vasara, kad nebutu jokiu preklemsiju ir tt.
marting parašė:
Gal kuri vartojat tardyferon ir nuo jų blogai jaučiatės?
As geriu su pertraukom, nes skrandi paskausta po to. Svarbu su maistu isgerti
Pyragaitis parašė:
Nemokamai ir gimdymo ir zindymo tema paskaiteles vyksta ligoninese.
Buvau gimdymo, eisiu i zindymo. Gali uzduot klausimus, rodo manekenus, skyrius, nuo atvaziavimo iki isvaziavimo is ligonines viskas susakyta. Esu patenkinta ;) nemanau, kad susimomejus buciau gavus kazka daugiau
PaVasaris parašė:
Nemokamai ir gimdymo ir zindymo tema paskaiteles vyksta ligoninese.
Buvau gimdymo, eisiu i zindymo. Gali uzduot klausimus, rodo manekenus, skyrius, nu…
Kaunietės, gal kuri nors buvote ar planuojate vykti į antroje ligoninėje vykstančias paskaitas? Gal turite info apie tai? 😊
Pyragaitis parašė:
Ačiū! Priminėt, vadovą irgi turiu, tik jį varčiau pirmaisiais nėštumo mėnesiais, reikia vėl susirasti![]()
Turiu ir as ta pati seminara. Dar neperziurejau, kodel nepatiko?😊
Justus parašė:
Aš taip pat čia porą nemokamų kursų užsiregistravau, apie naujagimio priežiūrą jau išklausiau, dabar laukiu žindymo kursų 😊
Bet dar planuoju į Antakalnį, radau kad ten vyksta ir kaina ~6 eur. Planuojų liepos 20 d. Į Neščiųjų kursus - apie gimdymą ir po jo. 😊
Gal kam aktualu, įdedu laikus:
Karlote parašė:
Na kol kas viskas dar gerai. Vakarais tik būna tinsta kojos, bet šalta vonele, pakeltos kojos ir masažas pagerina situacija 🤭
Karlote parašė:
Su pirmagyme po pusryciu lekiam tiesiai prie vandens,tai nors atsigaivinam 😀 o po to nuo jos pietu miego guliu kur pavesy isdribus ir niekur judėti nenoriu 😂😀 bet siaip bendrai paemus,tai viskas ok