M.Adams parašė:
Taip išrašė recepta reikėjo nusipirkti, ir suleido. Vaista būtina laikyti šaldytuve. O kada jum kitas vizitas?
Jau pirmadienį. O švirkštą kokį reikia pirktis prie tų vaistų?
M.Adams parašė:
Taip išrašė recepta reikėjo nusipirkti, ir suleido. Vaista būtina laikyti šaldytuve. O kada jum kitas vizitas?
Jau pirmadienį. O švirkštą kokį reikia pirktis prie tų vaistų?
Živiliukas parašė:
Jau pirmadienį. O švirkštą kokį reikia pirktis prie tų vaistų?![]()
2ml 😊
Ernuta85 parašė:
As asmeniskai dirbu banke ir man reikejo tikrai uzpildyti prasyma. Nezinau kaip kitose darbovietese. Nenoriu nieko suklaidinti![]()
Čia nuo darbovietės priklauso. Vienur užtenka pasakyti nuo kada dekretas, kitur prašo parašyti prašymą
Živiliukas parašė:
Jau pirmadienį. O švirkštą kokį reikia pirktis prie tų vaistų?![]()
Aš turėjau nusipirkus. Bet jo neprireikė, savo jos švirkštą naudojo🙂
Dyvayva parašė:
Man pvz i viena dešinį šoną isispiria, pasidaro toks guzas :-D
Pas mane panašiai dešinėj pusėj iškilimas toks palieka,ir lyg apsunkėja toj vietoj🥲Joga tikriausiai
Auste2.2 parašė:
Pas mane panašiai dešinėj pusėj iškilimas toks palieka,ir lyg apsunkėja toj vietoj🥲Joga tikriausiai
As ta guziuką pakutenu dingsta ir vėl atsiranda
Živiliukas parašė:
Merginos, kurių neigiama kraujo grupė, o vyrų teigiama, ar jau jums suleido imunoglobuliną? Man gydytoja išrašė receptą, sakė nusipirkti ir sekančiu vizitu suleis. …
Liepos 11d israsys recepta iskart nuvyksiu nusipirkt ir kadangi salia kitas musu poliklinikos filialas iskart nusinesus suleis, švirkšto man tikrai nesakė pirkt, poliklinika jų turi na bent manojoj nereikejo.
Dyvayva parašė:
As ta guziuką pakutenu dingsta ir vėl atsiranda![]()
Pas mane atrodo kartais pora dienu ramu,poto festivalis vykst🤣Bet irgi pakirbenu ta gumba išsilygin ir nebeliek🙂Kai buvo karščiai irgi mažiau pvz judejo..o kai apsilankiau pas gydytoja sake jog normalu,nes jie taippat gyvena gyvenima pilve kaip ir mes panašiai
Auste2.2 parašė:
Pas mane atrodo kartais pora dienu ramu,poto festivalis vykst🤣Bet irgi pakirbenu ta gumba išsilygin ir nebeliek🙂Kai buvo karščiai irgi mažiau pvz judejo..o kai apsi…
Kaip fainai jausti matyti jų ta gyvenimą pilve :-D
Dyvayva parašė:
Kaip fainai jausti matyti jų ta gyvenimą pilve :-D
Patikėkit labai fainas jausmas ištikruju nesitikejau🥹pastoviai stebiu,labiausiai matos kai guliu ant nugaros..Nes placenta pas mane prieki...O kai nejuda,delto taip sunerimstu🥲Pergyvenu pastoviai,ypač kai pirmas tai išvis..