Egle1997 parašė:
Sveikos, ar yra vaikuciu, kurie dar nevalgo gabaliukais?
Nevalgo ir nepergyvenu. Ksm siulyti jei springsta ar ismeta is burnos . Ka valgo gabaliukais tai bulve, bananą, kepta obuoli ...
Egle1997 parašė:
Sveikos, ar yra vaikuciu, kurie dar nevalgo gabaliukais?
Nevalgo ir nepergyvenu. Ksm siulyti jei springsta ar ismeta is burnos . Ka valgo gabaliukais tai bulve, bananą, kepta obuoli ...
Alnija parašė:
Merginos, neskubėkit maitinti vaikų gabaliukais, viskam savo laikas, nėra nieko baisiau kai savas vaikas užspringsta ir tenka jį gaivinti...
Pritariu. Visas gyvenimas pralekia pro akis.
Juk visi uzaugome su tyrem ir viskas gerai buvo,tas metodas tik 10 metu gal populiarus Lietuvoje, bet nebutina visiems taip daryti
Labas! Nepasisakysiu dėl valgymo gabaliukais, nes su saviške startavau su blw nuo 6.5mėn, bet pritariu, kad nėr vieno teisingo būdo maitinti vaikus - visi individualūs ir tikrai nėra nei vieno suaugusio (nekalbu apie ligas), nemokančio kramtyti😄 Viskas ateis savu laiku.
O šiaip noriu pasidžiaugti - kitą mėnesį švęsim jau pirmus gimtadienius su savo mažyliais!🥳 Ką žadate pirkti dovanų? Mes su vyru pasitarę užsakėm montessori bokštelį, o va Kalėdom dar diskutuojam, bet spėju, jog pirksim roges🧐 Papasakokit ir jūs, gal kils kam idėjų, kas dar nežino, ką pirkt, o ir šiaip smalsu, gal apie ką nors nesusimąsčiau🤷♀️
Deimis parašė:
Labas! Nepasisakysiu dėl valgymo gabaliukais, nes su saviške startavau su blw nuo 6.5mėn, bet pritariu, kad nėr vieno teisingo būdo maitinti vaikus - visi individua…
Laba diena,
Mes taip pat montessori boksteli pirksime, bet dar galvojame ir apie virtuvele, nes buvome sveciuose, tai mazoji taip zaide, visa laika prie tos virtuveles prilipus buvo🙂
Deimis parašė:
Labas! Nepasisakysiu dėl valgymo gabaliukais, nes su saviške startavau su blw nuo 6.5mėn, bet pritariu, kad nėr vieno teisingo būdo maitinti vaikus - visi individua…
O taip laikas labai greit bėga. Nesenai skaičiavimo mėnesius, o dabar jau pradėsim skaičiuoti metukus mano viena iš idėjų fisher price žaislai kalbantys, grojantys. Nes dabar labai patinka turimi kur lopšinės dainuoja. Dar galvoju kokį veiklų staliuką. Na ir knygų pvz 100 ar 1000 pirmų žodžių.
JustCam parašė:
Laba diena,
Virtuvėlę maniškei pirks seneliai Kalėdoms, irgi manau, kad bus puiki dovana!
zvaigzdute5 parašė:
O taip laikas labai greit bėga. Nesenai skaičiavimo mėnesius, o dabar jau pradėsim skaičiuoti metukus mano viena iš idėjų fisher price žaislai kalbantys, grojant…
Velniškai greitai... Su džiaugsmu prisimenu gimdymą ir atrodo, kad taaaaaip neseniai tai buvo, o jau visi metai pralėkė🫠 Iš fisher price mano dukrytei labai patinka "Bubu", tiesa, pardavimuose jau neradau, bet susimedžiojau vintede🧐 Kasdien diskotekos namuose vyksta 😄 O dėl knygučių ir gera mintis! 100 pirmų žodžių maniškei patinka, beeet ji neseniai tik pradėjo pirštuku rodyt (gal pora savaičių atgal), tai verčia lapus ir rodo, ką nori, jog papasakotum, tai iš esmės gal 15 paveiksliukų per visus lapus, kitų net neklauso🥲 Tikiuos, kad išaugs! Bet kuriuo atveju, labai puikios dovanos!
Deimis parašė:
Virtuvėlę maniškei pirks seneliai Kalėdoms, irgi manau, kad bus puiki dovana!
Pas mus ramiausiai knygos varstomos kelionių metu. Kai aš su maže gale sėdžiu, tai tada kelios knygutės pavartomos. O namie tai jos tik graužimui kol kas naudojamos tai aš tas knygutes su mintimi, kad ateityje jas labiau vartysim. Beje pastebėjau, kad mažei patinka dabar kažką kažkur įdėti. Tai galvoju dar apie kokį medinių kaladėlių kibirėlį, kol kas kaladėles iššimtų ir susidėti, o vėliau gal ir pilis statytų.
Ir dar norėjau paklausti kaip aprengtus ir užklojusios migdot savo mažius?
Pas mus namie miegamajam apie 20-22 šiluma. Tai migdau su ilgomis rankovėmis bodžiu ir užkloju nelabai storu jos pleduku ir tai ji žiūrėk dažnai nusispardo. Galvoju gal sušals. Bet būna kartais tik užkloju ir tą pačią akimirką vėl ji nusispardo ir tada toliau ramiai miega.