Alnija parašė:
Sveikutės, kaip jum su pilvo apačios tempimu? Mane varo iš proto, negaliu net namų apsitvarkyti 🙈
Man pilvo apačios tempimo nėra dar, bet va šiandien strėnas maudžia. Tikiuosi tik perdaug prisidarbavau šiandiem🙄😊
Alnija parašė:
Sveikutės, kaip jum su pilvo apačios tempimu? Mane varo iš proto, negaliu net namų apsitvarkyti 🙈
Man pilvo apačios tempimo nėra dar, bet va šiandien strėnas maudžia. Tikiuosi tik perdaug prisidarbavau šiandiem🙄😊
Besilaukiant parašė:
Sveikos mamytės, prašau pasidalinkittos kurios turėjot trečią ar ketvirta gimdymą ar šie praėjo lengviau ir greičiau? Man šis yra trečias nėštumas.…
Man irgi tai įdomu😊
Man taip pat trečias, bet kiek aiškino daktarė - kai mažas laiko tarpas tarp nėštumų (iki 2-3 metų) - gimdymai daug greičiau vyksta, kitos net nespėja iki ligoninės nuvažiuoti.
O kai pas mane - dideli tarpai - tai man vėl bus kaip pirmą kartą 🤦♀️😔
Bet nusprendžiau eiti į nėštukių mankštas, stiprinti visus raumenis, kad kuo lengviau viskas praeitų ir nebūtų plyšimų. Nes ir tai turiu plyšusius pilvo raumenis ir plyšusią pilvo sieną. Antrą gimdant plyšau daug, o mankštos stiprina visą gimdymo metu dalyvaujantį raumenyną ir jei būna plyšimų - tai maži, o ir organizmas greičiau atsistato.
Alnija parašė:
Mano dure pilva nuo mg trukumo.
Erikkiukkas parašė:
Man taip pat trečias, bet kiek aiškino daktarė - kai mažas laiko tarpas tarp nėštumų (iki 2-3 metų) - gimdymai daug greičiau vyksta, kitos net nespėja iki ligoninės…
Kiek esu skaičiusi ir girdėjusi kad praėjus 5 metams po gimdymo , gimdymas vėl būna kaip pirmą kartą.
Aš nesutikčiau Rasele su tuo, tos kurios jau gimdėm viena ar net kelis kartus ir net jei tarpas ilgas, vistiek nebus kaip pirmą kartą, kadangi moteris gimdžiusi niekada nebus kaip pirmą kartą gimdant, taip kad kitos mamytės nesijaudinkit😊Man 7 metai pertrauka tarp gimdymu
Besilaukiant parašė:
Aš nesutikčiau Rasele su tuo, tos kurios jau gimdėm viena ar net kelis kartus ir net jei tarpas ilgas, vistiek nebus kaip pirmą kartą, kadangi moteris gimdžiusi nie…
Tai taip patirtis visada išlieka, bwt kalbama apie gimdymo takus. Man taip pat bus dabar 7 metai praėję nuo paskutinio gimdymo.
Ir taip bijoti nėra ko nes tai gerumo nepridės 🙂
Rasele712 parašė:
Tai taip patirtis visada išlieka, bwt kalbama apie gimdymo takus. Man taip pat bus dabar 7 metai praėję nuo paskutinio gimdymo.
Rasele pas mus ir vaikai panašaus amžiaus, mano dukra 7 ir sūnus 9 ir dabar laukiames gruodinuko😉