gretajp parašė:
Kaip Jus jaučiatės, kada Jums terminas?
Iki 28sav jauciausi gan gerai, o dabar 30sav ir vis kaip ir pykinimas buna kartais, rugstis vakarais buna jog kyla😭 kaip jus jauciates? Man Gruodzio 6d, jums?☺️
gretajp parašė:
Kaip Jus jaučiatės, kada Jums terminas?
Iki 28sav jauciausi gan gerai, o dabar 30sav ir vis kaip ir pykinimas buna kartais, rugstis vakarais buna jog kyla😭 kaip jus jauciates? Man Gruodzio 6d, jums?☺️
M0nikaa parašė:
Iki 28sav jauciausi gan gerai, o dabar 30sav ir vis kaip ir pykinimas buna kartais, rugstis vakarais buna jog kyla😭 kaip jus jauciates? Man Gruodzio 6d, jums?☺️…
Man kilti vel pradejo, terminas lapkricio 27 d.
M0nikaa parašė:
Iki 28sav jauciausi gan gerai, o dabar 30sav ir vis kaip ir pykinimas buna kartais, rugstis vakarais buna jog kyla😭 kaip jus jauciates? Man Gruodzio 6d, jums?☺️…
Mums viskas gerai, appoitment pas midwife beveik neskiria nes viskas gerai, antras man nėštumas tai išvis kartais pamirštu, kad nėščia esu 😅🫣😱
Man terminas gruodžio 14 dieną, bet man bus planinis Cezaris tai tikriausiai anksciau paskirs datą
Kaip gydytojai Jus gerai prižiūri čia uk? Gal Jus Londone ?
Akiv12 parašė:
Sveikos![]()
Gal kazkur sportuojate nestumo metu ar namuose turite sporto programa? Gal kas Vil…
Aš lankau mankštas ir baseiną. Einu į Forum Palace 😉
Miss_tika parašė:
Labukas visom! Kaip jauciates? Ar daug musu jau "atostogauja"? Man ryt paskutine diena darbe.... dziaugiuosi kad nebebus naktiniu pamainu, nes tikrai sunku jau buda…
Jau savaite kaip laisvo oro mamule. 😅😅😅😅 tai i darbą nenoriu beeet ir namie jau koma darosi but 😅😅😅😅😂
gretajp parašė:
Mums viskas gerai, appoitment pas midwife beveik neskiria nes viskas gerai, antras man nėštumas tai išvis kartais pamirštu, kad nėščia esu 😅🫣😱
Man sake midwife jog pas ja dabar kas 3 savaites reikes lankytis. Gal nepatinka tas jog pastoviai patys turim klausinet ar tikrai viskas gerai, nelabai patys ka ir pasako.. Deja, bet ne is londono😞 O kaip pas jus? Pas jus irgi po 20savaiciu scano neduoda jei viskas gerai? Nes jau galvoju gal net privaciai uzsirasyt, kazkaip norisi susitikt su mazyle ir paziuret kaip jai ten sekasi augti😅
M0nikaa parašė:
Man sake midwife jog pas ja dabar kas 3 savaites reikes lankytis. Gal nepatinka tas jog pastoviai patys turim klausinet ar tikrai viskas gerai, nelabai patys ka ir …
Ohoo kaip dažnai, jeigu kas 3 savaites, man tai kas 8 savaites vis būdavo 😅 dabar kas 6 savaites 😅
Padare scan 22 sav., ir dabar naujai toje ligoninėje padaryta kad nematuoja pilvo, o bus dar vienas scan 36 savaičių (vadinasi growing scan)
Tiffanii parašė:
Sveikos mamytės! Kaip Jūsų stebuklėliai? Ar duodasi kaip reikiant? 🕺❤️🤰 maniškis ponulis kaip sukinėjasi kartais ar pasiremia gal alkūnėle, gal kojele kad oho, atro…
Suaktyvejo jau savaite, matyt sedasi daznai, vartalojasi😁, buna didelis guzas issoksta skaudus.
Galvojau apsiverte, pasirodo ne atsisedes, vakar ultragarsas buvo..
Tik sueina nauja savaite, kazkas naujp atsiranda😃