2022.12.05 11:47 (prieš 1 mėn.)
Ne-tik-mama parašė:
Paskaitykite apie nesciuju diabeta daugiau, matomai mazai domejotes. Taip pat pasikonsultuokite su endo, patvirtins ta pati. Jei kyla rytiniai rodikliai kiekviena r…
Tai as irgi rasau is patirties. Mane itrauke su 3 vaiku i sia iskaita,nes ryte buvo uzkile.
ejau mokymus ir turejau lankytis pas endokrinologe pagal grafika ir jokio insulino man niekada nereikejo ,tik vakarais atsisakiau angliavandeniu ir pavaiksciodavau vakarais,kaip endrokrinologe rekomendavo ir viskas kuo puikiausiai buvo. Niekada net ryte,net dienos metu nebuvo uzkile. Pati esu plona,viršsvorio nera ir si diagnoze mane sukrete ,nes nieko nezinojau apie tai,maniau tik viršsvorio turintys gali sirgti. Deja,as labai mėgstu saldumynus. Va del mitybos ir pastovaus angliavandeniu valgymo ir papuoliau i sia beda. Viskas susitvarke kai pakeičiau mityba. Patirtis kalba ✌️ ir aisku be endokrinologes patarimu nieko nebutu susitvarke. Jus daugiau pasidomekite ir jums jei turite sia beda susitvarkys😉 aisku jei pas jus gestacinis diabetas,jei cukrinis diabetas tada biski rimčiau. Nors mano mama serga ir kuo puikiausiai taip pat su mityba viska susitvarko. Mityba ,mityba ir dar karta mityba. Aisku ,fizine veikla taip pat