dukryte1 parašė:
sveikos mamytes,gal zinote nuo ko atsiranda ant lupyciu va tokie?
Pienligė greičiausiai, dar gali būti stomatitas,bet jis lb skausmingas, turėtų nevalgyti ir temperatūra. Tepti su daktarin tepaliuku.
dukryte1 parašė:
sveikos mamytes,gal zinote nuo ko atsiranda ant lupyciu va tokie?
Pienligė greičiausiai, dar gali būti stomatitas,bet jis lb skausmingas, turėtų nevalgyti ir temperatūra. Tepti su daktarin tepaliuku.
Gbrlin parašė:
Kokios daugmaz pas jus rutinos/rezimai yra?miego/budravimo. Nes mano dukra tai neuzmiega be 00-02val nakties,nors pradedu migdyt 20 kokia😀 valgo mp, uzmiega,bet tuo…
Mūsų ritmas daugmaž nusistovėjęs toks. Žalia spalva pažymėtas miegelis, o tarp miegelių 90-105min būdravimai. Tik vakaro migdymas taipogi varginančiai ilgas. Užmiega greitai bet apie valandą reikia išlaukti, kad sėkmingai pavyktų perkelti į lovytę.
Mistika88 parašė:
Mūsų ritmas daugmaž nusistovėjęs toks. Žalia spalva pažymėtas miegelis, o tarp miegelių 90-105min būdravimai. Tik vakaro migdymas taipogi varginančiai ilgas. Užmieg…
O kas čia per programėlė?
Gbrlin parašė:
Kokios daugmaz pas jus rutinos/rezimai yra?miego/budravimo. Nes mano dukra tai neuzmiega be 00-02val nakties,nors pradedu migdyt 20 kokia😀 valgo mp, uzmiega,bet tuo…
Mes per dieną miegam kokius 3 kartus. Vienas iš tų miegojimų būna tikrai ilgesnis 2-3 val., kiti gerokai trumpesni. Naktinis miegas irgi lyg susitvarkęs nuo kokių 10 vakaro iki ryto 6-7 ryto.
Tiesa vienas miegas būna ilgesnis kai sužinojau, jog miego trukmė trunka apie 40 min, tuomet aš po tų 40 min stengiuosi būt šalia ir kai matau jau budinasi švelniai paglostau, įdedu tiutį, jei reikia paniuniuoju ir tas miegas prasitęsia gerokai ilgiau. Žodžiu nepuolu prabudinėjant šnekinti ar imti ant rankų
Vitamin parašė:
O kas čia per programėlė?![]()
Aš naudoju Baby Daybook, bet yra nemažai panašių BabyTime (Tracking & Analysis) panaši 😉
Gbrlin parašė:
Mano dukrai diegliai, tai kartais 23 uzmiega kartais 00:00 vakar kokia 2. Aisku diena miega. Kaip laukiu kada baigsis..
littlemagpie parašė:
Mano dukrai diegliai, tai kartais 23 uzmiega kartais 00:00 vakar kokia 2. Aisku diena miega. Kaip laukiu kada baigsis..
Mano tai nera diegliu,viskas gerai,bent anksciau 00-01 val miegot be sansu😀 pamiega kokia 20-21val pusvalandi,kai jau galvoju nu va jau naktiniam miegui nuejo miegot ir po pusvalandzio laba diena akys stacios😀 tai po to va kokia 1,2 ar 3 ir nueina miegot, aisku atsikelia kokia 8 tada, iseina normaliai pamiegot,bet kartais taip sunku paciai iki 3 nakties budriai isbut su ja,kartais spardos,duodas,sypsos ir apie miega tik psvajot😀
Gbrlin parašė:
Mano tai nera diegliu,viskas gerai,bent anksciau 00-01 val miegot be sansu😀 pamiega kokia 20-21val pusvalandi,kai jau galvoju nu va jau naktiniam miegui nuejo miego…
Turėjom ir mes tokią bėdą kol dienos metu lauke leisdavom miegot daugiau nei po tris valandas ir būdravimo laiko nesekėm tai vakarais įsidukdavom į užburtą trumpų miegelių ratą kuomet vaikas pervargdavo ir migdymas trukdavo iki 2 val. su ištisu zyzimu. Kas man pagelbėjo tai šis straipsnis. Pradėjau sekti būdravimo laiką ir problemos baigėsi 😊
https://aromama.lt/lt/blog/irasas/kudikio-miegas-pirmaisiais-menesiais-auksiniai-patarimai-tevams
Tikiuosi duos ir jums kažkokios naudos 😉
Ruošiamės kelionei ir ieškau patogaus, kompaktiško sportinuko. Šiaip turime vežimą 3in1, bet sportinė dalis, griozdiškesnė, nei norėtųsi skrydžiams.
Gal turite patirties ir rekomendacijų? Nesinori daug investuoti, nes, na jis reikalingas tik kelionei.
Taip pat gal turinčios daugiau patirties galėsite atsakyti: vežimėlis, kurį nusižiūrėjau labai lengvai susilanksto, atitinka mano kriterijus, bet pažiūrėjus review - pamini, kad jis netinkamas neštis į lėktuvą. Bet jei aš nenoriu dėti jo į daiktadėžę virš sėdynių, o noriu atvažiuoti iki laiptų ir ten jį pat rasti, kai nusileisim ar svarbu tai, kad jis netelpa į daiktadėžę?